Hoe maak je een Salt Inhaler maken

Hoe maak je een Salt Inhaler maken

Het gebruik van een zout inhalator voor de behandeling van respiratoire aandoeningen is een drug alternatief gezondheid therapie. Aangenomen wordt dat de periodieke inademing van zout geïnfundeerd air rust en spoelt het gehele luchtwegen en kan astma, allergieën en griep verlichten. Alternatieve gezondheid beoefenaars raden ook aan dat zout inhalatie worden gebruikt als een preventieve maatregel tijdens koude seizoen.

Instructies

•  Open een paperclip om een recht stuk draad vormen. Gebruik een tang om een ​​uiteinde van de draad over een open kaarsvlam of elektrische brander houden totdat het einde oranje met warmte.

•  Gebruik de hete paperclip gaten in de onderkant van de plastic fles smelten. Druk de verwarmde paperclip een punt langs de rand van de fles en oefen lichte druk totdat de draad smelt door het interieur. Herhaal elke 1/8 inch langs elke rand van de fles, het opwarmen paperclip nodig.

•  Verwarm de paperclip en smelt 12 gaten in het centrum van het deksel fles.

•  Vul de fles met 1/3 kopje grof zeezout. Wikkel een kleine hoeveelheid elektrische tape rond de zijkanten van het deksel een afdichting te vormen.

•  Gebruik de inhalator door het plaatsen van uw mond over het midden van het deksel en de ademhaling diep. Haal je mond uit de fles en houd je adem gedurende 5 seconden, daarna uitademen zo krachtig als je kunt. Herhaal dit proces voor 10 inhalaties.