Hoe maak je een Safety Manual Samen Put

De stichting van enige kwaliteit werkplek veiligheid en gezondheid programma is de documentatie van haar beleid en procedures. Een uitgebreide veiligheid handleiding, speciaal geschreven om de activiteiten van uw organisatie aan te pakken, dient als gids voor al uw medewerkers. Het plaatsen van een veiligheids- handleiding samen neemt veel van de planning voor de effectieve uitvoering. Met de steun van het topmanagement in uw organisatie, een succesvolle veiligheid handleiding die de behoeften van alle medewerkers adressen ervoor zorgen dat u.

Instructies

•  Interview leden van het senior management team van het bedrijf --- nemen uitgebreid aantekeningen. Vul uw schriftelijke inspanningen met een digitale voice recorder, waardoor ervoor dat u laat uw gesprekspartners weten dat u aan het opnemen bent de discussies om u te helpen alle belangrijke informatie van de vergadering op te roepen. Je doel is om vast te stellen en te documenteren veiligheidsbeleid van uw bedrijf (de algemeen overzicht van de veiligheid en de gezondheid van de initiatieven van het bedrijf). Dit is van uw bedrijf "intentieverklaring" met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van werknemers.

•  Interview de medewerkers binnen elke functionele organisatie te achterhalen wat de procedures die je nodig hebt om dat het beste te maken passen bij de operaties. Vul uw overvloedige notities met de digitale voice recorder, herinneren bekend te maken aan de geïnterviewde dat je het opnemen van de discussie. Je doel tijdens dit interview is tweeledig: ten eerste, dan heb je de bewustwording van veiligheid en gezondheid programma van de onderneming gedurende deze eenvoudige gesprekken met elke werknemer. Ten tweede kunt u een risico-evaluatie uit te voeren tijdens de interviews om uit te vinden welke soorten risico's worden geconfronteerd met elke werknemer en om procedures te creëren om hen te helpen verzachten.

•  Maak uw gedocumenteerde veiligheid procedures en de handleiding veiligheid samen te stellen. Met behulp van uw computer en tekstverwerker, het creëren van een structuur die is makkelijk voor de werknemers te volgen. Wees er zeker van dat het veiligheidsbeleid van het bedrijf is in een groot lettertype en gaat vooraf aan de rest van de procedures. Heb je het senior management team af te tekenen op de beleidsverklaring (dit teken-off kan verdubbelen als de officiële goedkeuring voor de handleiding van de onderneming veiligheid).

•  Heeft het bedrijf de juridische afdeling evaluatie om de procedure in te schatten voor de juridische gevolgen die kunnen voortvloeien uit de inhoud voorafgaand aan de uitrol van de veiligheid van de handleiding van. Voeg juridische disclaimers en maak de nodige herzieningen in overeenstemming met de aanbevelingen van de juridische afdeling.

Hints

  • Als u de procedures te ontwikkelen, herzien ze regelmatig met medewerkers in elk functioneel gebied om ervoor te zorgen dat u de beste begrip van de taken ze presteren. Dit zal u helpen om wholesale herzieningen na de feiten te voorkomen. Zorg er ook voor een big deal over de uitrol van de handleiding. Suggereren een bedrijfsbrede bijeenkomst voor een snel overzicht van de inhoud en structuur. Later kunt u meer diepgaande opleiding van alle medewerkers te voeren in kleinere groepen.
  • Voorkomen dat het senior management team van micromanaging uw inspanningen. Hoewel het duidelijk dat het senior management hebben een brede niveau van begrip van hoe het bedrijf werkt, het is uw interviews met de medewerkers die daadwerkelijk de taken die u zullen helpen de best mogelijke veiligheid en gezondheid procedures te ontwikkelen uit te voeren.