Hoe maak je een Rosecea Gezicht Rash Behandel

Dat blush misschien niet verlegenheid, schaamte of te veel zon. Het kan iets heel ernstig zijn. Ongeveer 14 miljoen Amerikanen zijn getroffen door de gezichtshuid aandoening rosacea, dat een rode blos, zichtbare bloedvaten, puistjes, en tranende ogen veroorzaken. Rosacea kan ontsierend worden indien onbehandeld. Hoewel er geen remedie voor rosacea, kan dit worden behandeld met de juiste medicatie, huidverzorging en behandelingen. Hier is een handleiding over hoe je een rosacea huiduitslag te behandelen.

Instructies

Hoe maak je een Rosacea Gezicht Rash Behandel

•  Get rosacea gediagnosticeerd. In een vroeg stadium rosacea, veel mensen zijn zich niet bewust dat ze een huidaandoening en geloven de roodheid en puistjes worden veroorzaakt door andere dingen. Als je eenmaal de diagnose, zal uw arts de nodige medicijnen voorschrijven.

•  Start medicatie. Patiënten met roodheid en puistjes krijgen vaak orale antibiotica en topische behandeling van de rosacea beheersen. Na de eerste behandeling met antibiotica, worden actuele behandelingen over het algemeen bleef de rosacea helder te houden. Mensen met een zichtbare bloedvaten of een misvormde neus kan lasertherapie of andere operaties ondergaan om de bloedvaten en de neus te corrigeren. Antibiotica en oogheelkundige therapie gebruikt om rosacea te behandelen oog.

•  Adopteer een huidverzorging voor de gevoelige huid. Schone huid en hydrateren twee keer per dag. Gentle huidverzorging routine - Breng een milde gezichtsreiniger met je vingers. Gebruik geen gezichtsscrubs of ruwe washandjes niet gebruiken. Afspoelen met koud water en dep voorzichtig het gezicht droog met een zachte handdoek. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème ontworpen voor tweemaal per dag. Na het reinigen van het gezicht, gebruik je vingertoppen om zorgvuldig glad op een vochtinbrengende crème ontworpen voor de gevoelige huid. Pas alle actuele medicatie. Make-up ontworpen voor de gevoelige huid kan worden gebruikt nadat de medicatie droogt.

•  Identificeer je rosacea triggers en ze te vermijden. Bepaalde voedingsmiddelen, cosmetische ingrediënten, en omgevingsfactoren kan rosacea flare-ups te activeren. De triggers kan van persoon tot persoon. Iedere persoon die lijdt aan rosacea nodig heeft om haar triggers te identificeren. Veel mensen vonden geurstoffen en irriterende cosmetische ingrediënten zoals alcohol, toverhazelaar, of salicylzuur gemaakt rosacea erger. Voorkomende dingen die ook kan verergeren rosacea zijn kruidig ​​voedsel, blootstelling aan de zon, stress, hard oefenen, en hete baden.

•  Bescherm uw huid tegen de omgeving. Gebruik zonnescherm. met een SPF van 15 of hoger en opnieuw toe te passen als dat nodig is. Opnieuw toe te passen moisturizer wanneer het gezicht voelt geïrriteerd of droog.

Hints

  • Als u vermoedt dat u rosacea, overleggen met een dermatoloog.
  • Houd je lichaam koel wanneer u uit te oefenen om een ​​rosacea flare-up van de hitte en zweet te voorkomen. Voer een fan of trainen wanneer het weer koeler. Water aerobics en zwemmen zijn goede oefening opties voor mensen met rosacea.
  • Drink veel water om je huid gezond te houden.