Hoe maak je een reproductieve endocrinoloog Kies

Hoe maak je een reproductieve endocrinoloog Kies

Reproductieve endocrinologen zijn artsen die helpen diagnosticeren en behandelen van de oorzaken van onvruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen. Mensen zullen een reproductieve endocrinoloog te bezoeken als ze zwanger willen worden en slechts met moeite te doen. Als u nodig hebt om een ​​reproductieve endocrinoloog te bezoeken, het vinden van een goede arts is cruciaal. Hier zijn een paar dingen te letten wanneer u een reproductieve endocrinoloog nodig.

Instructies

•  Praat met je gynaecoloog. Gynaecologen verwijzen vaak koppels naar een reproductieve endocrinoloog als ze problemen hebben met zwanger worden. Uw gynaecoloog zal waarschijnlijk in staat zijn om u aanbevelingen over reproductieve endocrinologen in uw omgeving geven.

•  Vraag je vrienden en familie voor aanbevelingen als je je comfortabel te doen voelen. Uw vrienden en familie kunnen weten van de artsen die zij zelf hebben bezocht of anderszins van gehoord en in staat zijn om u te sturen in de richting van de artsen in uw omgeving.

•  Neem contact op met uw zorgverzekeraar en ontdek of reproductieve endocrinologen en hun diensten worden gedekt door uw ziektekostenverzekering plan. Als zij gedekt zijn (zelfs niet gedeeltelijk), erachter te komen wat de reproductieve endocrinologen nemen uw verzekering. Met behulp van een arts die uw verzekering neemt bespaart u een hoop geld op de weg.

•  Zoek online voor reproductieve endocrinologen in uw omgeving. Er zijn een verscheidenheid van websites die u in staat om te zoeken naar lokale artsen door specialiteit, achternaam of state. Deze zoekopdrachten zal u voorzien van de contactgegevens voor reproductieve endocrinologen in uw omgeving, en sommige zelfs voorzien reviews op de artsen ook.

•  Bezoek de website voor de Vereniging van Reproductieve Endocrinologie en Onvruchtbaarheid (SREI) om te zoeken naar reproductieve endocrinologen, hetzij op achternaam of staat. Artsen die komen in een zoekopdracht op deze website zijn board gecertificeerde artsen en leden van deze samenleving. Board certificering is belangrijk bij het kiezen van een reproductieve endocrinoloog.

•  Roep de kantoren van de reproductieve endocrinologen dat u geïnteresseerd bent. Vraag naar hun kantoor beleid, procedures die zij verrichten, de kosten en de slagingspercentages van het produceren van gezonde zwangerschappen. U wilt een reproductieve endocrinoloog wiens beleid gaat u akkoord met, en die succesvol is in het behandelen van onvruchtbaarheid en in het helpen van vrouwen zwanger te kiezen.

•  Heb je al een eerste overleg met een reproductieve endocrinoloog. Breng een lijst van al uw vragen en zorgen over eventuele behandelingen en hun bijwerkingen. Als u vertrouwd bent met de arts voelen en denken dat hij beschikt over de juiste aanpak, ga je gang en plan uw behandeling. Als je niet van de dokter, een afspraak met een andere specialist voor een second opinion.

Hints

  • Als u nog niet zien van een gynaecoloog, dan kunt u ook uw huisarts voor aanbevelingen vragen om een ​​reproductieve endocrinoloog.
  • Onvruchtbaarheid kan een zeer persoonlijke en ongemakkelijke situatie te bespreken. Voel nooit de behoefte om uw situatie of uw zoektocht naar een reproductieve endocrinoloog met iedereen te bespreken als je niet comfortabel te doen voelen.
  • Afspraken met een reproductieve endocrinoloog kan moeilijk zijn om langs te komen. Laat je niet ontmoedigen als je moet wachten voor een afspraak.
  • Niet alle ziektekostenverzekering plannen dekt diensten van een reproductieve endocrinoloog. Zorg ervoor dat u uw dekking te controleren met uw verzekeringsmaatschappij.