Hoe maak je een Rash Diagnose

Huiduitslag zijn een veel voorkomend symptoom van vele ziekten, met name aandoeningen van de huid. Huiduitslag kan een gevolg zijn van een infectie van de huid, een infectie elders in het lichaam of een allergische reactie op medicijnen of iets in de omgeving zijn. Hoewel het niet is aan te raden om te proberen om een ​​definitieve diagnose te stellen zonder overleg met een arts, het volgende artikel heeft een aantal tips om u te helpen beslissen hoe ernstig een uitslag is.

Instructies

Hoe maak je een Rash Diagnose

•  Ga naar een dokter. Als huiduitslag je echt dwars zit en je hebt ernstige zorgen over het, het beste om te doen is om een ​​arts te bezoeken. Als u een afspraak maken met een dermatoloog, een huisarts, niet gemakkelijk kan krijgen op zijn minst, kunt u vertellen als er echt iets ernstigs.

•  Merk op hoe lang je de uitslag hebt gehad. Hoe langer een uitslag aanhoudt, hoe ernstiger is waarschijnlijk. Huiduitslag die laatste voor een dag of twee zijn meestal niets ernstigs, en kan ofwel een milde allergische reactie of gewoon een gevolg van uw huid geïrriteerd zijn.

•  Let op activiteiten die de uitslag voorafgaan. Hebt u iets ongewoons doen vlak voordat je uitslag verscheen, zoals werken in de tuin? Hebt u een nieuw merk van zeep of eet iets ongewoons? Als er iets is het activeren van de uitslag, gaan door je recente activiteiten kan u helpen de oorzaak.

•  Bepaal of dit is een herhaling uitslag. Vaak, als er iemand een herhaling van een uitslag, neemt hij aan dat de oorspronkelijke diagnose verkeerd was. Anderzijds meeste uitslag behandelingen gericht op het beheersen van huiduitslag, niet voorkomen, dus is het mogelijk dat een uitslag kan terugkomen. Als je een soortgelijke uitslag hebben gehad, de mogelijkheid van een herhaling.

•  Vergelijk met foto's. Een van de redenen waarom de uitslag thuis kan worden gediagnosticeerd, is dat het belangrijkste symptoom is vlakbij en zichtbaar voor uw oog. Dit betekent dat u de uitslag die je hebt met medische foto's kunnen vergelijken. Als je een uitslag die lijkt op de kenmerkende huiduitslag van ringworm, wat kun je ringworm.