Hoe maak je een Radiation Therapy Technologist Word

Een bestraling technoloog werkt nauw samen met oncologen en radiologen. De therapeut beheert de behandeling van kanker patiënten door het blootstellen gebieden van het lichaam aan ioniserende straling. De therapeut houdt ook de radiotherapie-apparatuur en gegevens van de patiënt. Verrassend, en werd een straling technoloog niet erg lang duren.

Instructies

•  Start de voorbereiding van toen je nog op de middelbare school. Professionals raden u alle geavanceerde cursussen in wiskunde, wetenschap en Engels.

•  Train om een radiotherapie technoloog worden door te kiezen voor een een-jarige opleiding in een ziekenhuis. Echter, in aanmerking te komen, moet je zijn afgestudeerd aan een radiologische technologie programma. Een andere manier om zich te kwalificeren is als je een verpleegkundige met een opleiding in stralingsfysica.

•  Kies de twee-jarige opleiding als je je middelbare school diploma of GED. U kunt trainen op een community college. Medische Training directory.com is een online site die u kunt gebruiken om u te helpen een brede school te vinden.

•  Kijk voor een programma dat de opleiding in de straling kanker, oncologische pathologie, radiobiologie, evenals stralingsfysica en stralingsbescherming biedt. Andere belangrijke gebieden zijn radiografische beeldvorming, practicum en klinische dosimetrie.

•  Vul het programma met succes en in aanmerking komen voor certificering, die optioneel is. Een certificatie kan je carrière ontwikkeling te helpen en zullen u in aanmerking komt om te concurreren voor de beste posities.

•  Breng voor functies bij de lokale ziekenhuizen en kankercentra. Als je in een kleine stad woont, wilt u misschien overwegen de verhuizing naar een grotere stad om uw mogelijkheden van het verkrijgen van een positie te verhogen. Zoek uit of de instelling die u overweegt voor de werkgelegenheid biedt incentive sign-up bonussen of helpt met verhuiskosten.

Hints

  • Gemiddeld salaris voor een bestraling technoloog varieert van $ 22.000 tot $ 36.000, afhankelijk van waar je woont.
  • Zorg ervoor dat u beschermende uitrusting te gebruiken, en straling procedures in acht te nemen om straling gevaren risico's te minimaliseren.