Hoe maak je een Pulse of hartslag Take

Hoe maak je een Pulse of hartslag Take

Uw hartslag wordt gemeten door het aantal keren dat je hart klopt in een minuut. Puls verschilt van persoon tot persoon, beïnvloed door factoren zoals leeftijd, gezondheid en geslacht. Het kennen van je pols kunt u uw gezondheid en track changes evalueren tijdens het sporten. U kunt uw hartslag vanuit huis te nemen zonder speciale uitrusting of opleiding. Volgens de Mayo Clinic, alles wat je nodig hebt is een plek om te ontspannen en de manier om de tijd te houden.

Instructies

•  Ga zitten op een comfortabele stoel, en te ontspannen gedurende 10 minuten. Dit maakt het mogelijk uw hartslag terug te keren naar een normale, rust tarief.

•  Gebruik de wijs- en middelvinger van je rechterhand om je hartslag te vinden op je linkerpols. Leg je linkerhand op je dij, met de palm naar boven. Plaats de toppen van je vingers op je pols, net onder de duim gewricht. Experimenteren met een iets andere positie, totdat je een stabiele puls te lokaliseren.

•  Kijk naar een klok. Gebruik een met een tweedehands, of een digitale stopwatch.

•  Tel het aantal hartslagen in een 15-tweede periode.

•  Vermenigvuldig het resulterende getal door vier; Dit is het aantal hartslagen per minuut. Bijvoorbeeld, als uw resultaat was 13, zou je hartslag minimaal 52 slagen per minuut.