Hoe maak je een Pulled Lies Muscle Behandel

Hoe maak je een Pulled Lies Muscle Behandel

Atleten zijn enigszins gebruikt om lies spier trekt. Ongeacht de sport kunnen zijn, strekken of plotselinge bewegingen kan resulteren in deze zeer pijnlijk letsel. Terwijl nadruk vaak de buikspieren van fundamentele draagkracht staat, zelden evenveel aandacht voor de adductor spieren, die de spieren van het dijbeen en het schaambeen omvatten. Om deze reden, mensen zijn vaak niet op de hoogte van wat ze moeten doen wanneer ze trekken een lies spier. Behandeling, echter, is niet zo ingewikkeld als je eenmaal een handvat op het probleemgebied.

Instructies

•  Stop de activiteit die de spier pull veroorzaakt, in ieder geval tijdelijk. Minor spier trekt kan slechts voor een kleine vermindering of beperking van de aangeklaagde activiteiten totdat de pijn afneemt. Laat pijn de gids. Als het pijn doet, is dat het lichaam de manier om te zeggen, "doe dit niet." Luister er naar.

•  Relax. Ga zitten of liggen, afhankelijk van welke positie het meest comfortabel is. Wanneer het lichaam gewond is, het moet een beetje tijd om te genezen. Dus vertragen en laat de genezing beginnen.

•  Leg ijs op het ontstoken gebied te helpen kalmeren het naar beneden. Dit werkt het beste wanneer toegepast binnen de eerste 24 uur. Na 72 uur mag het ijs niet veel hulp. Ijs gedurende 15 tot 20 minuten, meerdere keren per dag.

•  Neem de anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine, ibuprofen of andere medicijnen zoals aanbevolen of voorgeschreven door uw arts. Raadpleeg uw zorgverlener voordat u enige medicatie.

•  Limit zware fysieke activiteit. Voor een middelgrote spierspanning, kan de beperking van zware fysieke activiteit zijn alles wat nodig is om beter binnen een kwestie van dagen voelen.

•  Maak een afspraak met de arts, indien de lies pull lijkt niet te worden genezende of als het erger wordt of wordt pijnlijker. Vraag uw arts over spierverslappers. Als het geschikt is voor de conditie is, zal een arts dit soort medicatie voorschrijven om de spier pull houden van steeds pijnlijker.

•  Begin zachte rekoefeningen wanneer de spier begint te genezen of als de arts suggereert. Wees voorzichtig, echter, zoals te veel of de verkeerde soort oefening kan extra spierspanning veroorzaken. Het verwarmen van de geblesseerde gebied voordat stretching kan nuttig zijn.

•  Probeer gestructureerde fysiotherapie. Het is altijd het beste om de spieren te oefenen zoals geschetst door iemand met expertise op het gebied. Een fysiotherapeut kan een programma dat wordt voorkomen dat de spier opnieuw wordt gewond, evenals een handleiding over hoe om het te versterken om toekomstige blessures te voorkomen ontwikkelen.

Hints

  • Ijs na een lies spier pull en warmte voor het gebruik van de getrokken spieren weer.
  • Neem je medicijnen alleen zoals voorgeschreven door de arts. Gebruik geen geneesmiddel niet vaker dan gesuggereerd nemen, hoeft meer medicatie dan voorgeschreven niet te nemen en geen doses zonder toestemming van een arts niet overslaan.