Hoe maak je een provider voor United Healthcare zoeken

United Healthcare Corp werd opgericht in 1977 en diensten ziektekostenverzekering plannen voor 20 miljoen mensen in alle 50 staten. Het vinden van een medische zorg faciliteit of arts die uw specifieke verzekering gebruikt om de zware taak van het aanroepen van elke individuele provider in een gelokaliseerd gebied aan de telefoon te betrekken accepteert. Dankzij het internet, United Healthcare biedt een arts en zorginstelling database die u toelaat om snel te zoeken naar aanbieders die uw verzekering plan zal accepteren.

Instructies

•  Open de webbrowser op uw computer. In het gedeelte Bronnen, klik op de link voor de Verenigde Healthcare "Vind een arts" zoekpagina.

•  Kies een van de opties die op de webpagina. Je zult in staat zijn om te zoeken naar een arts, het ziekenhuis, de geestelijke gezondheid voorziening of Medicaid arts.

•  Klik op de juiste zoekwijze optie als het pop-up venster verschijnt op uw scherm (bijvoorbeeld arts, ziekenhuis of medische apparatuur leverancier). Klik op de knop "Doorgaan" zich aan de rechterzijde van het pop-up venster wanneer u uw keuze heeft gemaakt.

•  Selecteer uw specifieke plan van de juiste drop-down selectie vakje. Voer uw adres in het veld "Change Zoeken Location" en vul de andere optionele zoekcriteria indien gewenst. Klik op "Doorgaan" als u klaar bent met het maken van uw selecties.

•  Klik op de juiste medische specialisme selectievakjes om de zoekopdracht te verfijnen of laat het vakje "Alle Specialties" aangevinkt en druk op de knop "Doorgaan".

•  Onderzoek de provider pagina met zoekresultaten en klik op de knop "Meer" onder een bepaalde provider voor meer informatie over hem of haar. Gebruik de afdrukfunctie van de webbrowser naar de lijst van aanbieders voor toekomstig gebruik af te drukken.