Hoe maak je een Posey Gait Belt

De Posey gait gordel is bestemd voor mensen die hulp nodig hebben lopen, opstaan ​​en naar beneden van een zittende of tot vaststelling van positie en voor omrollen in bed. De band geeft leverage die nodig is om een ​​val of letsel te voorkomen. Het leren van de juiste gebruik van de Posey gait gordel helpt om een ​​gevaarlijke situatie zich voordoet elimineren.

Instructies

•  Plaats de riem rond de taille van de persoon. Dit moet altijd worden gedaan over de kleding en nooit op de blote huid. Als u het plaatsen van de riem op een vrouwelijke, zorg ervoor dat de riem niet op de borsten.

•  Zet de gang riem door het plaatsen van het ene uiteinde door de gesp met een gesp die verschijnt om de tanden te hebben. De gordel moet strak zijn, maar laat genoeg ruimte om je vingers plaatsen in de gordel bij het optillen of een persoon beweegt. Plaats elke overgebleven band in de andere clip of plooi in de voorkant van de gang tussen de gordel en het lichaam.

•  Ga op de kant van de persoon. Kies je sterkste arm voor het heffen. U zult uw vingers onder de gang riem van de bodem in een opwaartse positie. Als je aan de linkerkant van het individu, met uw rechterhand. Als u aan de rechterkant, gebruik uw linkerhand.

•  Gebruik je vrije hand vast te houden aan de personen te bewapenen. Til terwijl de persoon helpt. Voor een persoon die arbeidsongeschikt is, moet je twee personen, te gebruiken met één persoon aan elke kant voor een veiliger ambulation werkt het beste.

Hints

  • De gordel moet altijd na elk gebruik worden verwijderd. Als de persoon niet in staat is om te bewegen of goed staan, gebruik maken van een gordel takel in plaats van een gang gordel.