Hoe maak je een platte buik zonder Chirurgie Get

Hoe maak je een platte buik zonder Chirurgie Get

Om een ​​platte buik te krijgen, is er geen reden om toevlucht te nemen tot riskante, kostbare en tijdrovende procedures, zoals liposuctie, buikwandcorrecties en bariatrische chirurgie. Om een ​​platte buik te krijgen op de natuurlijke manier, moet je vet te verliezen van je hele lichaam, omdat het verminderen van vet in slechts één gebied is niet mogelijk. Vet verlies kan worden bereikt door het plegen van een combinatie van goede eetgewoonten en consistente oefening.

Instructies

•  Verlaag de hoeveelheid zout in uw dieet. Seizoen voedsel met kruiden, kruiden en citrus sappen plaats. Zout maakt het lichaam houden water, wat leidt tot een opgeblazen gevoel. De American Heart Association adviseert u in niet meer dan 1.500 milligram zout per dag.

•  Behandel stress door het nemen van een paar minuten om diep of praktijk meditatie ademen. Volgens de Marilyn Glenville website, stress stimuleert de afgifte van cortisol is het lichaam stresshormoon, dat sommige onderzoekers menen met een toename maag vet.

•  Flush-buik opgeblazen gevoel natrium uit het lichaam door het drinken van water. MayoClinic.com raadt je drinkt acht, 8 oz. glazen water per dag. Water bevordert ook de spijsvertering, het transport van voedingsstoffen naar de cellen en hydrateert het lichaam.

•  Ga bewegen door het doen van zowel cardio- en krachttraining oefening drie dagen per week. Lopen, wandelen, zwemmen of oefening op cardio-apparaten in de sportschool gedurende ten minste 45 minuten. Gewichten heffen dat alle delen van het lichaam te richten. Cardio workouts zal de stofwisseling te activeren om vet en gewichtheffen verbranden zal spierweefsel verhogen, wat de stofwisseling om vet de hele dag te branden triggers, zelfs wanneer je rust.

•  Draai de buikspieren met toning oefeningen zoals crunches en sit-ups voor de bovenste buikspieren; been liften en crunches voor de onderste buikspieren; en twist-crunches en side buigt voor de schuine buikspieren.

Twist-crunches: Lig op de grond, op je rug liggen met je benen op schouderbreedte uit elkaar en gebogen op de knieën. Plaats je handen achter je hoofd en til je borst omhoog alsof het doen van een gewone crunch. Draai het bovenlichaam, zodat je linker elleboog gaat naar je rechterknie. Adem uit op de inspanning en laat je zakken weer naar beneden voordat u kanten.

Side Bends: Ga op je rug op de grond met je benen op schouderbreedte uit elkaar en gebogen op de knieën. Reik met je linkerhand naar je linkerenkel. Voel de krimp in het schuine en adem uit op de inspanning. Kom terug naar de beginpositie en herhaal de oefening aan de rechterkant.

•  variatie toevoegen aan uw buikspieroefeningen als je sterker. Omvatten de plank oefening of de maag vacuüm om de hele kern richten. Daag je buikspieren door ze te trainen op een onstabiel oppervlak, zoals een stabiliteit bal.

Maag vacuüm: Adem alle lucht uit je longen. Trek je buik in en visualiseer het brengen van de navel naar de wervelkolom. Houd de maag in en adem normaal. Houd de spanning voor zo lang als je kunt voordat los te laten. Voer deze oefening zitten of staan, wanneer je de kans krijgt.

•  Zorg voor je lichaam met een constante voeding door regelmatig te eten gedurende de dag, want dit houdt je stofwisseling geactiveerd. Eet complexe koolhydraten vroeg op de dag, zodat ze genoeg tijd om te verteren. Onder meer magere eiwitten in je maaltijden, omdat het vult u op. Eet onverzadigd "gezonde" vetten zoals olijfolie en rauwe noten, in plaats van ongezonde verzadigde vetten die cholesterol verhogen. Vul op groenten en fruit en vervang volvette voedingsmiddelen met vetarme variëteiten.