Hoe maak je een Pink Spot Corrigeer op de Lip Van een Blaar van de koorts

Hoe maak je een Pink Spot Corrigeer op de Lip Van een Blaar van de koorts

Koorts blaren, ook bekend als koortslip laesies gevuld met vloeistof die wordt veroorzaakt door herpes simplex virus 1 infectie. Symptomen van koortsblaasjes omvatten verhoogde roze of rode vlekken rond de mond gebied. Meestal zal de blaar op je lip en pijn zal twee dagen later te ontwikkelen. Roze vlekken kan tot 14 dagen duren voordat hij volledig opdrogen en het terugkeren lippen terug naar de natuurlijke kleur. Sommige mensen zijn beschaamd over te lopen rond met een koortslip op hun lip voor twee weken. Om deze reden, natuurlijke koortslip remedies zijn een manier om hulp te bieden en kan het uiterlijk van koortsblaasjes verbeteren.

Instructies

•  Neem vier Acidophilus tabletten drie tot vier keer per dag met een glas melk. Acidophilus zijn levende micro-organismen bekend als probiotica en bevatten bacillus om te helpen bij de spijsvertering. Gezondheid 911 suggereert het nemen van de medicatie bij het opmerken koortslip symptomen tot een vorming van een roze vlek of blister voorkomen. Deze behandeling zal de ontsteking verlichten en versnellen de genezing. Moet u overleggen met uw arts over de dosering te worden aan de veilige kant.

•  Volgens Cindee Gardner, wordt aloë vera bekend om het hebben van ant-inflammatoire, antibacteriële, schimmeldodende en antiseptische eigenschappen die symptomen die gepaard gaan met het hebben van een koortslip kan verbeteren. Neem een ​​aloë vera blad en sneed het blad tot pulp te halen. Plaats de pulp op de roze vlekken in de buurt van de lip. Houd de pulp op de roze plek voor een uur, daarna spoelen het gebied met water. Breng de behandeling dagelijks 3:57 maal vier uur. Met behulp van aloë vera zal het genezingsproces onmiddellijk beginnen en kan voorkomen dat een roze vlekken van de vorming.

•  Mayo Clinic suggereert het gebruik van ijs om de pijn en ontsteking van de roze spot verzachten. Breng het ijs om de roze plek voor een uur elke 10 minuten. Deze methode kan voorkomen dat de koortslip van de overgang van zenuw naar de huid. Met deze werkwijze in de beginfase van de vorming van roze vlekken kunnen voorkomen vertrekpunt gevormd.

•  Breng vaseline op een wattenstaafje om de roze vlek op zijn minst twee keer per dag. Deze behandeling kan een droge en barsten te verhinderen.

•  Neem een blad van de munt en knijp het extract uit het blad. Breng de munt extract direct naar de roze spot elke dag tot een koortslip vertonen tekenen van verbetering. Volgens Health 911, kan deze behandeling een koortslip genezen binnen vijf dagen.

•  Maak een thee van salieblaadjes om de symptomen van een koortslip te verlichten. Twee tot drie bladeren aan een pot met kokend water. Voeg een theelepel gemberpoeder aan het mengsel.

Hints

  • Gebruik aloë vera gel als alternatief voor de plant. U kunt een fles gel bij de hand houden bij het reizen naar koortsblaasjes stoppen van de vorming.