Hoe maak je een Pineapple Fast voor de Longen

Hoe maak je een Pineapple Fast voor de Longen

Na verloop van tijd, longen verliezen hun elasticiteit, door langzaam materie ophopen in de longen poriën. Ananas wordt geloofd door sommige deskundigen te helpen reinigen en de toon van deze poriën, maar ook helpen verdrijven wormen door het enzym bromelin. We raden je leest "Hoe maak je een Pineapple Begrijp Fast" en raadpleeg uw arts voordat u deze snel te beginnen.

Instructies

•  Eet verse ananas, zoveel als u wenst, voor 3 volle dagen. Deze snel kan tot 10 dagen, maar ten minste drie het nodig zijn resultaten te bereiken.

•  Drink alsem thee of gember thee ook. Je kan ook vijgen, rauwe amandelen, en hele pompoenzaden in uw dieet. Deze voedingsmiddelen worden ook verondersteld om gunstig long voedingsmiddelen, maar moet slechts matig worden gebruikt in aanvulling op, niet als een vervanging voor, de ananas.

•  Drink een laxerende thee of eten bevroren ricinusolie capsules in de ochtend en de avond van de derde dag, en elke dag dat je snel verder dan dat, te helpen elimineren van afval. Probeer een capsule op het eerste, en als dat niet genoeg is, probeer dan twee.

•  Breek je snel door het eten van sinaasappels of licht gestoomde worteltjes om je lichaam voor te bereiden op zwaardere voeding.

•  Wacht ten minste 6 uur na het eten van sinaasappels of wortelen alvorens op wat rauwe of gestoomde groenten. U kunt terugkeren naar uw normale voeding de volgende dag, maar probeer te zware, moeilijk te verteren voedsel in het begin te vermijden.

Hints

  • De ananas snel is uitstekend geschikt voor iedereen met enige vorm van intestinale worm, omdat het enzym Bromelin, promenent in ananas, vernietigt lintwormen en de meeste andere wormen. Het vernietigt zelfs worm larven, voordat ze kunnen uitkomen.
  • Ook enkele lichte yoga en ademhalingsoefeningen tijdens je snel. Denk na over je longen genezing tijdens deze vasten.
  • De samentrekkende eigenschappen van ananas zal los te maken en helder slijm en toxines gevormd in het poreuze weefsel van de longen, waardoor je longen naar uw bloed beter van zuurstof, en het verbeteren van je hele welzijn. Andere samentrekkend vruchten werken op dezelfde wijze, maar in de traditie van deze snelle, ananas wordt als bijzonder goed voor de longen worden.
  • Zwangere vrouwen en kinderen moet niet vasten.
  • Raadpleeg uw zorgverlener voordat u verder gaat deze snel, vooral als je diabetes, hart-en vaatziekten, colitis ulcerosa, of epilepsie hebben; als u jonger bent dan 18 of ondergewicht; of als u medicijnen.