Hoe maak je een persoon toevoegen aan Mijn Welzijn Case

Welzijn omvat medische en financiële steun van de overheid voor mensen in nood. Welzijn wordt geregeld op het niveau van de staat, en alle veranderingen in uw rekening moet worden gemeld aan uw toegewezen lokale kantoor. Veranderingen, zoals de geboorte van een kind, adoptie of steeds verantwoordelijk voor een extra gezinslid moet worden gemeld aan de lokale sociale dienst zo snel mogelijk te zorgen dat de nodige ondersteuning wordt verstrekt aan uw gezin.

Instructies

•  Bezoek uw lokale welzijn administratieve zetel aan te vragen en de noodzakelijke formulier om een persoon toe te voegen aan uw account. Medicaid en Aanvullende Nutrition Assistance Program of SNAP wordt geleverd door twee afzonderlijke kantoren en kan in twee verschillende locaties. Bij het invullen van de update kunt u worden gevraagd om een ​​bewijs van inkomen, een geboorteakte, sociale zekerheid kaart of bewijs van verblijf in te dienen voor de persoon die u zal worden toe te voegen aan uw zaak.

•  Bezoek het welzijn website voor uw staat en vul het online formulier in om een persoon toe te voegen aan uw zaak. De beschikbaarheid van online formulieren varieert van staat tot staat. Het kantoor zal u per post te sturen, indien aanvullende informatie is vereist, zoals een bewijs van woonplaats, geboorteakte, sociale zekerheid kaart of bewijs van inkomen.

•  Bel uw plaatselijke kantoor welzijn en verzoeken dat de update formulier worden gemaild naar uw huis. Vul het formulier in en ga terug naar de sociale dienst, zodat uw informatie kan worden bijgewerkt. Mogelijk moet u ook een kopie van alle documenten die uw claim, inclusief bewijs van verblijf en bewijs van inkomen te ondersteunen omvatten.