Hoe maak je een persoon met Vertigo Troost

Vertigo veroorzaakt een gevoel van snelle beweging tijdens het verblijf nog steeds perfect. Vertigo kan worden veroorzaakt door een innerlijke oorontsteking, het bewegen van je hoofd in een bepaalde positie of zelfs een vreemd voorwerp vast komen te zitten in je oor. Braken, hoofdpijn, gebrek aan evenwicht, gebrek aan concentratie en misselijkheid zijn veel voorkomende bijwerkingen van duizeligheid en kan een persoon achterlaten ongemakkelijk gevoel. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om troost iemand die lijdt aan hoogtevrees helpen.

Instructies

•  Schakel of dim de verlichting wanneer de zorg voor iemand met hoogtevrees. Duisternis maakt een persoon met hoogtevrees meer ontspannen. Een gevoel van "spinning" komt vaak voor bij mensen die lijden aan hoogtevrees, dus felle lichten en kleuren kunnen alleen maar toenemen de verwarring en het ongemak. Het ontbreken van visuele beweging helpt verlichten de symptomen van vertigo in een sneller tempo.

•  Schakel alle luide audio en sluit alle ramen of deuren die harde geluiden kunnen laten. Vertigo kan hoofdpijn veroorzaken, dus harde geluiden kunnen toevoegen om het ongemak van een persoon zich voelt.

•  Probeer niet om een persoon die lijdt aan hoogtevrees te verplaatsen, tenzij het ​​absoluut noodzakelijk is. Duizeligheid van hoogtevrees kan een persoon soms verbieden bewegen zonder kotsmisselijk of ervoor zorgen dat ze zich bezeren (sinds hun evenwicht is verstoord, kunnen ze vallen of lopen in de dingen). Zodra u een mooi plekje te vinden, proberen om de benodigdheden om uw vriend lijdt aan hoogtevrees brengen. Bijvoorbeeld, bieden een wegwerp mand of kom voor uw vriend die lijden vertigo omdat braken is een ongelukkig neveneffect.

•  Zorg voor vervoer naar een ziekenhuis voor iemand met hoogtevrees indien de klachten aanhouden of verergeren. Omdat mensen met hoogtevrees nooit mogen autorijden of machines bedienen, het verstrekken van vervoer is een grote hulp. Blijf met je vriend als jullie beiden te wachten op een arts. Morele steun is een grote troost voor iedereen die bij de dokter bezoekt.

Hints

  • Indien vervoer nodig is, zorgen voor een vochtige doek om je vriend, zodat ze hun ogen kunnen betrekking hebben terwijl u rijdt. Dit zal blokkeren vervagen landschap en de heldere lichten die desoriëntatie kan toenemen.
  • Vertigo kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte, dus onthouden van het verstrekken van de persoon die lijden vertigo met eventuele medicatie voordat u een arts raadplegen. Als medicatie nodig is vóór het bezoek aan een arts, maak hem of haar op de hoogte van welke medicatie het was en wanneer de patiënt nam het. Gebruik nooit een wattenstaafje wanneer die lijden aan hoogtevrees, zelfs als u vermoedt dat de symptomen het gevolg van een obstructie in de gehoorgang. Een bezoek aan een arts om eventuele obstructies te verwijderen in plaats van te proberen het zelf.