Hoe maak je een persoon met een bekkenbreuk Help to Walk

Hoe maak je een persoon met een bekkenbreuk Help to Walk

Een bekkenbreuk is een pauze of bijna-breuk van een van de bekken. Bekken fracturen kunnen optreden als gevolg van de hoge snelheid ongelukken of Great Falls. Ze komen gemakkelijker bij mensen met broze botten, zoals ouderen. Een bejaarde kan heupbeen fractuur ten gevolge van een lichte daling in huis. Behandeling van Bekkenfracturen afhankelijk van de ernst van de fractuur, maar kunnen omvatten chirurgie, medicijnen, bedrust en fysiotherapie. Patiënten met een bekken fracturen kunnen moeite hebben met lopen wanneer ze terug naar huis hebben; kunt u een paar stappen te nemen om hen te helpen.

Instructies

•  toestemming van de patiënt de arts te volgen alvorens zelf te lopen met iemand die net heeft liep een bekkenbreuk.

•  Loop langs de persoon als hij gebruik maakt van een rollator om zijn werk te begeleiden. Wees erbij om hem te steunen in het geval dat hij zijn evenwicht verliest.

•  Ga voor de persoon en het aanbieden van een of beide armen om hem te begeleiden als hij probeert te lopen.

•  Laat de persoon om zichzelf te ondersteunen door zijn gewicht op je als hij moet. Probeer nooit om de persoon te tillen of zijn gewicht in te stellen jezelf, want dit kan gooien uit zijn evenwicht en leiden tot verdere schade.

•  Houd een rolstoel of een comfortabele stoel in de nabijheid te allen tijde, terwijl het helpen van de persoon te lopen. Hij kan snel moe en moet gaan zitten op het moment zelf.

•  Help de patiënt om doelen te maken als hij weer begint te lopen. Zorg voor steun en aanmoediging als hij probeert om zijn doelen te bereiken.

Hints

  • Als je niet zeker weet of u het gewicht van de persoon kan ondersteunen door jezelf, altijd werken met iemand anders te helpen een persoon met een bekkenbreuk te lopen.