Hoe maak je een Personal Oxygen Bar kopen

Hoe maak je een Personal Oxygen Bar kopen

Zuurstof bars werd populair in de late jaren 1990 en verder overal succesvol in kuuroorden en chique etablissementen zijn. Gebaseerd op het principe dat een hogere concentratie van zuurstof helpt om stress te verlichten en te zuiveren ons lichaam door het verwijderen van giftige stoffen zuurstof bars zijn een must-ademen voor de gezondheid liefhebbers en zelfs alleen maar de nieuwsgierigen. Sommige artsen ondersteunen het gebruik van zuivere zuurstof om alles te helpen van allergieën tot kanker. Voor de meer voetgangers gebruiker, het inademen van zuurstof met heerlijke geuren toegevoegd kan bijdragen tot een grotere rust en meer energie.
Zuurstof bars zijn duur en onhandig voor dagelijks gebruik als je moet naar een kuuroord of "bar", maar nu kun je een kleinere versie van de persoonlijke zuurstof bar te kopen voor uw eigen huis. Hier is hoe.

Instructies

Hoe maak je een Personal Oxygen Bar kopen

•  winkel Amazon.com en zoek een leuke draagbare zuurstof bar die niet zal breken de bank. U kunt een volledige set van O2 Innovations inclusief alle slangen, filters en geuren die je nodig hebt om te gaan voor ongeveer $ 700,00 krijgen en krijgt het recht om uw huis geleverd krijgen. Makkelijk.

•  Ga naar de bron die alle mensen in-the-know gaan, Hammacher Schlemmer. Bekend om hun ongewone en hoge dollar, moeilijk om items te krijgen, Hammacher Schlemmer biedt een persoonlijke zuurstof bar met een levenslange garantie voor $ 300,00. Meer voor schone lucht inname dan geurende nieuwigheid "smaken," The Personal Oxygen Bar maakt een verschrikkelijk gift vooral voor degenen met ernstige allergieën.

•  Bekijk de verschillende persoonlijke zuurstof-apparaten op het O2-winkel. Ze hebben zowel de grotere persoonlijke zuurstof bar apparaten die u wilt, of u kunt goedkoper O2 zuurstof sprays krijgen om te zien hoe u het effect wilt en beslissen of u wilt de grotere investering te doen. U kunt alle soorten leveringen, supplementen en zuurstof-gerelateerde producten te bestellen, zodat surfen op het online winkel en probeer een aantal verschillende producten voor uw goede gezondheid.

•  Mix je bar ervaring met wat muziek. Shop Red Lakes Trading Post via eBay.com te halen een Zadro Rustige Klinkt Thuis Oxygen Bar. Krijg het gemakkelijk voor $ 300,00 en gebruik de 90 dagen garantie te zijn dat u geniet van het. Dit kleine en rustige unit biedt vier verschillende soorten geluid, met inbegrip van natuurlijke, zingen, dansen en drift en een plek om een ​​aantal essentiële oliën zetten om te helpen uw ervaring des te meer aromatisch.

Hints

  • Aankoop van extra filters en geuren wanneer u uw eerste aankoop te doen als je de meeste kans te worden zal worden pronken uw nieuwe investeringen aan vrienden en familie en wil je niet uit van de leveringen uit te voeren.
  • Niet kopen als u ademhalingsproblemen zoals astma hebben tot je praten met uw arts.