Hoe maak je een Patella Brace maken

Hoe maak je een Patella Brace maken

Een aantal atleten last van patella tendinitis, een chronische ontsteking van de patellapees. Ook wel bekend als "Runner's Knee," deze aandoening treft hardlopers, fietsers, basketballers en atleten in de sport waar de knie lijdt herhaalde kracht uit de grond, terwijl gebogen. De kniepees verbindt met het onderbeen en houdt de knieschijf in plaats van verbinding met het bovenste been in het dijbeen. Patella tendinitis treedt op wanneer de patellapees beweegt in en uit de buurt van het been tijdens de jumping, begrenzende of trappen. Een patella brace kan helpen verlichten van deze aandoening en ter voorkoming van verslechtering.

Instructies

Atletische Tape Methode

•  Zit in een stoel en buig je been bij de knie u van plan bent in te pakken met sporttape. Weg te trekken van een tien inch strook tape, maar niet knippen van de rol. Wikkel de tape rond de gehele omtrek van je been net onder de knie.

•  Verhoog de ​​dikte van de patella brace door verdraaien van de band meerdere malen. Leg de gedraaide laag tape rond de voorkant van je been, net onder de knie. Dit zal een buffer die de patellapees blijft bewegen in en uit de buurt van uw been te creëren.

•  Wikkel de tape over de gehele omtrek van je been een tweede keer, waarin het direct over de bestaande laag tape. Bedek het gedraaide gedeelte van tape om plaats te houden.

•  Draai de band weer een paar keer naar een andere dikke laag tape te maken over de voorkant van je been net onder de knieschijf. Wikkel de tape rond de gehele omtrek van je been een derde keer. Trek de tape rond op de zijkant van je been, snijd de tape en leg het op de bestaande laag van tape om de brace te voltooien.

Elastische bandage Methode

•  Verwijder de metalen clips, indien van toepassing, dat de elastische bandage in een broodje te houden. Rol de bandage en rek het uit met je handen in te schatten hoeveel geven het verband heeft.

•  Plaats een uiteinde van het verband bovenop de knieschijf, net onder de knieschijf. Rol de elastische bandage rond je knie tot je er rond de hele omtrek van je been direct op zichzelf.

•  Trek de bandage strak genoeg dat je niet kunt glijden uw vinger eronder, maar niet zo strak dat het pijn doet of begint af te snijden van de bloedstroom.

•  Ga verder wikkelen de elastische bandage rond je knie. Met elke volledige omslag rond de omtrek van je been, hoe lager de bandage 1/2 inch. Wikkel het rond zichzelf en laat het dan nog een 1/2 inch.

•  Herhaal stap 4 totdat u van bandage hebben gelopen. Sluit het losse uiteinde van de zwachtel om de bandage lagen al rond je knie met de metalen clips verpakt. Als uw pleister niet met metalen clips, trekt u de bandage gewikkeld uit de buurt van je been en schuif het losse uiteinde onder en via de andere kant, zodat het verpakte bandage lagen houdt u op de losse uiteinde.