Hoe maak je een Parasite Rash Cleanse

Hoe maak je een Parasite Rash Cleanse

Irritatie van de huid is vaak het gevolg van een parasiet huiduitslag. Een parasiet kan stoten, zwelling, jeuk en roodheid op verschillende gebieden van het lichaam. Ringworm, luizen, mijten en vlooien zijn alle voorkomende parasieten die huiduitslag en irritatie van de huid kan veroorzaken. Parasiet huiduitslag komen vaak voor, maar kan meestal worden genezen met de juiste zorg, over-the-counter producten en een consistente reiniging routine. Reinigen van een parasiet uitslag vereist een zorgvuldige hygiëne tot de uitslag is verdwenen.

Instructies

•  Was de getroffen plaats een tot drie keer per dag aan lauw of koud water. Gebruik een milde en zacht reinigingsmiddel, zoals Cetaphil, dat de huid niet zal irriteren en geen parfum of kleurstoffen bevatten.

•  Droog het getroffen gebied grondig door zachtjes te deppen van de huid met een schone handdoek. Raak de oppervlakte niet hard wrijven.

•  Breng de voorgeschreven of over-the-counter actuele producten en laat de huid volledig laten onderdompelen in het product voordat u zich aankleedt of die het gebied.

•  Breng een ademende pleister op plekken, letsels of zweren die aan bod moeten komen.

Hints

  • Elke parasiet uitslag is anders. Volg de instructies van uw arts voor de zorg.