Hoe maak je een Parasite Cleansing

Hoe maak je een Parasite Cleansing

Er zijn 132 soorten parasieten en wormen die kunnen overleven en gedijen binnenkant van het menselijk lichaam. Terwijl de meerderheid leven en groeien binnenkant van de darmen en de dikke darm, kan een select aantal ook in uw interne organen en zelfs je hersenen. Terwijl elke dag alle mensen worden blootgesteld en besmet met parasieten, kan u helpen bij het voorkomen van medische problemen en het verbeteren van uw algehele gezondheid door het doen van een parasiet reinigen ten minste tweemaal per jaar.

Instructies

•  Begin de parasiet zuiveringen door het verhogen van uw inname van vezels. Fiber zal uw lichaam helpen om de parasieten snel en gemakkelijk te elimineren als ze beginnen af ​​te sterven. Behulpzaam vezels bevat pompoenpitten, lijnzaad en papaya.

•  Plaats drie druppels van de zwarte walnoot extract onder je tong, houden tot het volledig geabsorbeerd. Ga door met deze behandeling elke dag voor de volle zeven dagen van uw parasiet reinigen. Zwarte walnoot is hoog in de organische jodium en zal helpen om parasieten, wormen en zelfs atleten voet te doden. Zwarte walnoot is een effectief reinigingsmiddel; Echter, dit werkt alleen op parasieten in de ontwikkelings-en volwassen stadia.

•  Drink 4 kopjes alsem thee per dag gedurende een week. Alsem is gebruikt voor eeuwen voor de parasiet reiniging, en lintwormen, haakwormen, spoelwormen en zelfs malaria te elimineren. Alsem zal helpen om volwassen en ontwikkelen van parasieten te elimineren die zwarte walnoot kan niet.

•  teentjes toevoegen aan uw voeding en thee zoveel mogelijk voor een week. Als je moeite hebt het toevoegen van kruidnagel aan uw gewone maaltijden, kunt u 12 druppels kruidnagel extract drie keer per dag toe te voegen aan water of sap. Kruidnagel effectief doden de eieren van parasieten, die zwarte walnoot en alsem niet. Samen gebruikt deze drie kruiden vormen een effectieve parasiet reinigen die volledig parasieten uit je lichaam zal elimineren binnen een week.

•  Voltooi een week lang parasiet zuiveringen die deze drie geneeskrachtige kruiden minstens twee keer combineert een jaar.