Hoe maak je een paniek aanval te stoppen

Hoe maak je een paniek aanval te stoppen

Een paniekaanval is een gevoel van intense angst en naderend onheil in de afwezigheid van omstandigheden die deze gevoelens te rechtvaardigen - het is gemakkelijk te definiëren, maar helemaal niet makkelijk om mee te leven. Langdurige behandeling kan medicatie en therapie omvatten. Op de korte termijn, echter een paar eenvoudige technieken kunnen u helpen uw paniekaanval in slechts een paar minuten te beëindigen. Volg deze stappen om uit te vinden hoe.

Instructies

•  Erken dat je een paniekaanval. Je bent niet echt in gevaar. Je gaat niet verliezen van je geest.

•  Probeer dit niet te vertrekken. U zult enige voorwaarde uzelf op een andere paniekaanval hebben de volgende keer dat je in die situatie.

•  Focus op iets buiten jezelf. Vind het dichtstbijzijnde object, grijp het en begin te praten. Beschrijf de kleur, geur en textuur. Praten over hoe het kwam te zijn in uw buurt, hoe je je voelt over het of wat het doel ervan is. Blijf praten totdat de aanval eindigt.

•  Adem diep. Je nodig hebt om te beginnen met het beoefenen van deze techniek goed van tevoren, misschien met de hulp van een therapeut. Het idee is om je borst stil te houden en laat je buik op te blazen met elke ademhaling, stretching je middenrif. Adem langzaam door getuite lippen.

•  Zoek hulp. Wat de reden voor uw paniekaanvallen, er is geen schaamte in het krijgen van hulp van een arts of een psychotherapeut. Vaak duurt het slechts een paar therapiesessies om hulp te krijgen van paniekaanvallen.

Hints

  • Andere aandoeningen, met name een hartaanval, dezelfde symptomen als een paniekaanval. Zie een arts voor de juiste diagnose alvorens te proberen om te gaan met paniekaanvallen op uw eigen.