Hoe maak je een Pacemaker Vervang

Hoe maak je een Pacemaker Vervang

Als een persoon lijdt aan hartritmestoornissen, of abnormaal hartritme, moet hij vertrouwen op een pacemaker om gezond te blijven. Je hart kan verslaan of te langzaam of te snel, en wanneer dit gebeurt kan het hart niet in staat zijn om het bloed effectief te pompen. Mensen die aritmie hebben kunnen merken dat ze zich zwak, vermoeid, duizelig of flauwvallen of hartkloppingen of lage bloeddruk. Pacemakers worden geïmplanteerd onder de huid en werken om de hartslag te maken bij een normale snelheid. Pacemakers moeten meestal zeven tot 10 jaar worden vervangen.

Instructies

Het vervangen van een pacemaker

•  Wacht zeven tot 10 jaar na uw eerste pacemaker wordt geïmplanteerd.

•  Neem contact op met uw arts om te plannen van de procedure, of om te controleren of u de pacemaker vervangen nodig.

•  Controleer of de leads (draden) moeten ook worden vervangen. De draden zijn de elektrische ladingen van de pacemaker naar je hart. Het leidt niet altijd te worden vervangen, maar zijn eenvoudig op de nieuwe pacemaker. Uw arts kan u vertellen of u nieuwe leads nodig zal zijn of als u de originele kunt houden.

Goede werking

•  Controleer uw pacemaker regelmatig om ervoor te zorgen dat het goed gaat functioneren. U kunt of moet uw arts controleren uw pacemaker tijdens een routine-afspraak, of laat uw arts u instructies over de telefoon, zodat u uw pacemaker zelf kunt controleren.

•  peil houden in-office check-ups met uw arts. Als uw medische toestand of veranderingen in levensstijl, kan het nodig zijn uw pacemaker te worden aangepast om gelijke tred te houden met uw veranderende hartritmes.

•  Leg uit ongewone of nieuwe symptomen die u ondervindt met uw arts. Symptomen om op te letten in het bijzonder omvatten elk die je hebt ervaren voordat de pacemaker is geïmplanteerd.

Hints

  • Terwijl uw originele pacemaker wordt geïmplanteerd in een procedure kamer, kan vervangende pacemakers doorgaans worden ingeplant op een poliklinische basis.
  • Volgens de New York Presbyterian, terwijl je misschien in staat zijn om het gewicht te voelen van uw pacemaker na het aanvankelijk is geïmplanteerd, de meeste mensen gewend raken aan de sensatie in de tijd.
  • De pacemaker wordt meestal geïmplanteerd in je schouder-gebied, onder het sleutelbeen.
  • Pacemakers bestaan ​​uit twee delen: de pulsgenerator en aansluitdraden. De pulsgenerator is een gesloten batterij en een elektronische schakeling. De generator geeft ze de elektrische signalen die je hart vertellen te verslaan. De aansluitdraden voeren deze signalen naar het hart. Looddraden soms ook berichten doorgeven aan de generator van het hart.
  • Pacemakers mogen alleen worden geïmplanteerd en vervangen door een arts.