Hoe maak je een Organic Food Grocery List Mak

Het eten van biologische rage is nooit groter geweest. Maar om te eten biologisch moet je eerst de uitdagingen van het winkelen voor biologische voedingsmiddelen te veroveren. Wanneer we geconfronteerd worden met hogere prijzen, een beperkte beschikbaarheid en kortere houdbaarheid, is het een goed idee om zich te organiseren voordat je gaat.

Instructies

•  Kijk voor koopjes. Controleer folders en websites van uw lokale winkels 'voor de verkoop en coupons. Zet alle gunstige items die u kunt gebruiken in de nabije toekomst op uw lijst.

•  Plan uw maaltijden. Het kopen van precies wat je nodig hebt is een goed idee met biologische producten, die vaak slecht gaat sneller dan niet-biologische groenten en fruit. Het snijdt ook terug op het kopen van onnodige ingrediënten.

•  Beoordeel uw lijst voor versheid en houdbaarheid. Probeer te balanceren tussen voedingsmiddelen die moeten onmiddellijk worden gegeten en items die kunnen worden opgeslagen, vooral als het een tijdje voordat uw volgende shopping trip zal zijn

•  Bepaal welke food items op uw lijst biologisch moet zijn. Als u nodig hebt om geld te besparen, of als u zich zorgen over de beschikbaarheid van bepaalde voedingsmiddelen, stempel op je lijst zijn de voedingsmiddelen die je het meest wilt organisch zijn.

•  Organiseer uw lijst rond meerdere winkellocaties. Proberen om te zien of er een aantal items die u goedkoper op plaatsen zoals de markt lokale boeren 'of het grote supermarkt kunt krijgen. Hit eerste die plekken.