Hoe maak je een ongezonde voeding te verbeteren

Hoe maak je een ongezonde voeding te verbeteren

Weg met chips, frisdrank, fastfood en vet-beladen desserts in ruil voor echt, voedzame voedsel dat het lichaam voorziet van essentiële mineralen, aminozuren, enzymen en gezonde vetten. Het verbeteren van een ongezond dieet vereist een volledige verandering in mentaliteit en eetgewoonten. Transformeer uw dieet met consistente inspanning, en profiteren van de voordelen voor de gezondheid van een trimmer taille. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan een hart gezond dieet helpen voorkomen dat de incidentie van hart-en vaatziekten en andere ziekten.

Instructies

•  Stock het huis alleen met gezonde voeding, zo heb je minder kans eet junkfood als er niemand rond voor een snelle oplossing. Maak een lijstje voordat je naar de winkel, en hou je eraan. Zijn posten zoals groenten, fruit, mager vlees en water, en vermijd frisdrank, chips, verwerkte voedingsmiddelen en andere vet-beladen opties. Gezonde, onbewerkte voedingsmiddelen zijn meestal te vinden op de buitenste ring van de supermarkt, terwijl de junk food en verpakte items bevinden zich in het midden eilanden. Vermijd deze eilanden, en ga niet naar de winkel honger - heb je meer kans om junk food te kopen in een impuls wanneer je honger te winkelen.

•  Vermijd het eten rond mensen die slechte voedingskeuzes te maken. Eet alleen of aan te moedigen andere familieleden te eten beter.

•  Kies salades, zalm, kip of magere sub sandwiches bij het ​​eten. Vermijd fast food hamburger restaurants. Bij het bestellen van broodjes, vragen om mosterd in plaats van vette mayonaise.

•  Kies gezonde vetten en oliën, zoals olijfolie, druivenpitolie en zonnebloemolie, in plaats van koolzaad of overdreven bewerkte vetten. Eet avocado's en noten ook, omdat deze voedingsmiddelen bevatten hart gezonde omega-3 vetten.

•  Drink water in plaats van frisdrank of andere suikerhoudende dranken. Je lichaam moet worden gehydrateerd om goed te functioneren, dus drink acht of meer glazen water per dag. Luister naar de eisen van uw lichaam, en meer drinken wanneer je tijd doorbrengen in de zon of uit te werken. Drink groene thee met stevia, of een andere gezonde zoetstof, als je hunkert naar een zoete drank.

Hints

  • Neem de tijd en eet langzaam. U kunt meer smaak aan groenten door besprenkeling op vetarme kaas of olijfolie. Maak je eigen gezonde avocado of artisjok dips, in plaats van het eten van vet dressings.