Hoe maak je een Nutrition Specialist zoeken

Hoe maak je een Nutrition Specialist zoeken

Een voedingsdeskundige geeft een voedsel en voeding programma om ervoor te zorgen krijg je alle vitaminen en voedingsstoffen die je nodig hebt. Hij houdt toezicht op of helpt het je lukt wat je voor te bereiden, grootte van de porties en hoe je eet. Als u een hoge bloeddruk, bijvoorbeeld, kan uw voedingsdeskundige u helpen bedenken een maaltijd plan dat weinig zout gebruikt. Voedingsdeskundigen werken in ziekenhuizen, verpleeghuizen, gezondheid organisaties, openbare ziekenhuizen, scholen en privé-bedrijven of faciliteiten.

Instructies

•  Noteer redenen u wenst om een voedingsdeskundige te zien. Vaststellen van specifieke doelen, problemen en vragen die je graag zou willen hebben beantwoord.

•  Schrijf op waarom je het zien van een voedingsdeskundige. Waarom je ziet een voedingsdeskundige heeft een invloed op waar je één zult vinden. Voor medische behoeften, zult u waarschijnlijk vinden een geschikt voor u in een ziekenhuis of kliniek. Als u op zoek bent naar een paar kilo te verliezen of start een programma dat zich richt op iets als biologische voeding, kan een consultant diëtist bij het wellness-centrum zijn een betere pasvorm.

•  Spreek met uw huisarts over te verwijzen u naar een voedingsdeskundige. Ze kan in staat zijn om iemand die gespecialiseerd is in uw specifieke behoefte aan te bevelen. Vraag om meer dan één naam, als je wilt om meer tijd om uit te kiezen te nemen.

•  Raadpleeg de lokale gezondheidsorganisaties en maatschappelijke organisaties voor opties als je op een krap budget. U mag in staat zijn om gratis of tegen lage kosten diensten op basis van een glijdende schaal te vinden.

•  Zoek online databases voor voedingsdeskundigen dicht bij u, als de nabijheid is belangrijk voor je. Organisaties zoals de American Pregnancy Association en de American Diabetic Association bieden zoekfuncties.

•  Onderzoek bedoelde voedingsdeskundigen. Gebruiker review sites zoals yelp.com en angieslist.com kunnen hebben een aantal handige beoordelingen en recensies beschikbaar. Vergeet niet dat extreme reviews altijd moet worden genomen met een korreltje zout nemen, tenzij er een overweldigend aantal van hen.

•  Bel uw top keuzes en vragen over de verzekering en betaling opties. Als uw verzekering dekt niet een bepaalde voedingsdeskundige, vragen over consulten en lessen voor u beschikbaar. Veel verzekeringen bieden gezondheidsvoorlichting, die een betaalbaar alternatief kan zijn.

•  Maak een lijst van vragen voor uw voedingsdeskundige. Vraag of ze gecertificeerd of in licentie. De juiste voedingsdeskundige heeft een goede verstandhouding met u, en u moet comfortabel met openlijk communiceren voelen. Als dit voedingsdeskundige past niet in het wetsvoorstel. Naar beneden in de lijst totdat u er een die dat doet vinden.