Hoe maak je een Nursing Home Wondzorg service te starten

Hoe maak je een Nursing Home Wondzorg service te starten

Het verpleeghuis is vaak de eindbestemming voor patiënten met chronische, stabiele omstandigheden die niet meer ziekenhuisopname nodig. Deze patiënten kunnen echter niet voor zichzelf zorgen. Verpleeghuizen hebben een overvloed aan bedlegerige patiënten, wiens sedentaire bestaan ​​is een primaire oorzaak voor wonden --- doorliggen, diepe veneuze trombose --- die kan leiden tot ernstige infecties zoals sepsis en complicaties die het immuunsysteem van kunnen verzwakken patiënten die reeds verzwakte. Het is absoluut noodzakelijk voor de verpleeghuizen op gewetensbezwaren en zeer bekwaam personeel dat effectieve en efficiënte wondzorg kan bieden huren. Naar aanleiding van een aantal belangrijke stappen zal u helpen om een ​​succesvolle en ervaren verpleeghuis wondverzorging service te starten.

Instructies

•  Ontwikkel-resultaat gedreven wondverzorging plannen. Er dient elke fase van een wond begrijpen en de nodige zorgvuldigheid in elke fase. Verpleeghuizen kunnen zich onderscheiden van andere verpleeghuizen wanneer ze precies schriftelijk wondverzorging plannen die het verplegend personeel over hoe om wonden te behandelen direct, en ze documenteren de tijdslijnen voor elke procedure. Lozing planners en familie van de patiënt weet wanneer om definitieve resultaten inclusief afname in wondgrootte en de progressie van korstvorming verwachten.

•  Recruit gecertificeerde wondverzorging verpleegkundigen. Een paar organisaties wondverzorging certificering aan verpleegkundigen op zoek naar dit soort deskundigheid. De wond, stoma en continentie Nursing Certification Board biedt certificering in de wondzorg. De American Academy of Wound Management biedt ook verschillende niveaus van wondverzorging certificering, met inbegrip van Certified Wondzorg Associate en Certified Wound Specialist. Beide organisaties hebben een gerenommeerde track record; ja, moet verpleeghuizen verpleegkundigen die reeds door een van deze certificering boards zijn gecertificeerd huren.

•  Poll wondverzorging patiënten in ziekenhuizen. Vaak, wondverzorging patiënten een voorgeschiedenis van wonden en ze kennen de valkuilen van terugkerende wonden. Zoek uit wat maakt ze ongemakkelijk met de wondverzorging proces of wat ze willen over het proces. Gebruik patiënt feedback om uit te vinden hoe je definitieve uitkomsten te ontwikkelen en tegelijkertijd de vermindering van het niveau van ongemak voor de patiënt.

•  Markt het verpleeghuis aan artsen en ziekenhuizen met patiënten die gevoelig zijn voor wonden --- bijvoorbeeld patiënten met diabetes, heupprothesen en obesitas zijn slechts enkele van de patiënten die in aanmerking komen vereisen wondverzorging. Een verpleeghuis willen starten en ontwikkelen van een wondverzorging dienst moet associëren met faciliteiten en beoefenaars die patiënten die uiteindelijk deze vorm van zorg nodig hebben te beheren.

•  Bepaal betaler dekking voor wondverzorging. Medicaid dekt patiënten op basis van inkomen, terwijl verzekeringsmaatschappijen zoals Blue Cross en Blue Shield vereisen eigen risico en hebben een limiet dekking binnen een termijn voordeel. Zorgorganisaties bieden standaard tarieven voor de patiëntenzorg. De kosten van wondverzorging is gebundeld in de primaire diagnose van de patiënt. Verpleeghuis accountants moeten de tarieven aangeboden door diverse HMO plannen analyseren en ze moeten op een case-by-case basis of wondverzorging veilig kan worden toegediend aan de patiënt en tegelijkertijd de dekking van de kosten van zorg te bepalen. Nurses 'salarissen, leveringen en administratieve kosten moeten afwegen in deze beslissing.

Het starten van een succesvolle wondverzorging service in een verpleeghuis betekent dat de beslissing welke betalers de dienst zal gebruiken en te begrijpen van de dekking richtlijnen van de betalers. De beslissing om een ​​goed doel of behoeftige patiënten accepteren moet gebaseerd zijn op de mogelijkheden van de individuele verpleeghuis middelen. Als het verpleeghuis levensvatbaar kan blijven en tegelijkertijd zorgen voor zorg die niet wordt vergoed, zal het zeker een voordeel voor de patiënt zijn. Verpleeghuizen moeten begeleiders bieden als case managers om te werken met patiënten als ze van plan om sociale uitkeringen als betalingen voor zorg te gebruiken. Het verkrijgen van deze voordelen kan inhouden het onderzoek naar een volmacht uitspraak evenals het werken met een echtgenoot die nog zelfstandig woont.

•  Volg de staat en de federale richtlijnen. Om levensvatbaar te blijven als een bedrijf, moet het verpleeghuis zich houden aan de federale staat en richtlijnen voor het bezit en de exploitatie van een verpleeghuis. De federale richtlijnen zijn hetzelfde, maar staat richtlijnen zal variëren van staat tot staat.