Hoe maak je een Nursing Home Vind

Het is een moeilijke beslissing, maar de tijd is gekomen om het te maken. Uw familielid wordt steeds ouder en steeds minder in staat om alleen de zorg voor zichzelf, dus een verpleeghuis is de logische volgende stap te nemen. Dit is een moeilijke beslissing voor u, de familie en de bejaarde persoon, omdat niet alleen moet uw behoeften worden ingevuld; moeten ze in een plaats waar de meeste van haar fysieke, sociale, emotionele en intellectuele comfort zal worden voldaan. Met de stijging van het aantal ouderen, zijn verpleeghuizen schieten er overal. Hier zijn een aantal manieren om de juiste verpleeghuis voor uw ouder familielid te vinden.

Instructies

•  Zorg ervoor dat het verpleeghuis u kiest schoon is, en dat het zich aan een strikt schema om het zo te houden. Er is niets erger dan de geur van urine of ontlasting dat veel verpleeghuizen doordringt. Je zou zeker niet leven in een, en er is geen manier zou je je comfortabel voelt het verlaten van uw familielid daar. Vraag het personeel hoe vaak de gemeenschappelijke ruimtes en kamers van de bewoners worden gereinigd.

•  Vertrouw op uw eerste indruk maakt van het personeel en de vraag of het verpleeghuis lijkt gastvrij. Doet het verpleeghuis lijken gastvrije? Heeft het personeel gaan de extra mijl om de bewoners comfortabel te maken? Zijn er geplande activiteiten die ervoor zorgt dat uw relatieve tijd snelle en plezierige passeren? Je eerste indruk is erg belangrijk. Op vertrouwen.

•  Overleg met enkele bewoners om te zien of ze willen daar te zijn. Velen zullen worden neergelegd bij het zijn in een verpleeghuis, maar je kunt veel van hen over hoe goed ze zijn verzorgd, hoe ze hun typische dag te leren, en of ze zijn "ingeschakeld" door de activiteiten of gewoon gaan met de stromen. Vinden zo veel als je kunt over hun leven omdat uw geliefde zal dagelijks bij hen zijn. Als de bewoners zijn echt gelukkig, is er een goede kans dat uw familielid zal, ook.

•  Besteed aandacht aan het eten geserveerd aan de bewoners, want het is een weerspiegeling van hoeveel het verpleeghuis om hen geeft. Vraag om een ​​typisch menu te zien. Beter nog, vraag om te verblijven voor lunch of diner, zodat u de kwaliteit van het voedsel voor jezelf kunnen beoordelen. Als uw geliefde heeft speciale dieetwensen, zorg ervoor dat het verpleeghuis is uitgerust om hen tegemoet te komen.

•  Kijk of je geliefde kan brengen in zijn bezittingen. Een van de moeilijkste dingen een ouder iemand kan doen is vrijwillig opgeven alle dingen die ze hebben een leven doorgebracht accumuleren. Zoek uit of een nieuwe bewoner kan leveren zijn eigen kamer, omdat de overgang naar een verpleeghuis is veel gemakkelijker als de oudere persoon kan worden omringd door vertrouwde dingen.