Hoe maak je een Nursing Home Overtreding rapporteren

Hoe maak je een Nursing Home Overtreding rapporteren

Als je problemen ziet in een verpleeghuis of een probleem met de verzorging van uw geliefde, moet u bepalen of het een schending van de staat verpleeghuis regels en meld het probleem. De melding van een verpleeghuis overtreding is vooral een kwestie van bepalen welke instantie contact op te nemen. Lees verder om te leren hoe je een verpleeghuis overtreding melden.

Instructies

•  Bepaal wat er concreet het probleem is met het verpleeghuis. In staat zijn om het probleem te beschrijven in één zin. De mensen die je meld het probleem te zullen geïnteresseerd zijn in horen wat je te zeggen hebt, maar kan geen tijd voor een lange uitgesponnen verhaal hebben als het probleem is niet echt een overtreding zijn.

•  Bel de politie onmiddellijk, als u denkt dat er een misdrijf is gepleegd in het verpleeghuis. Diefstal, poging tot vergiftiging en seksueel misbruik zou kunnen zijn schendingen van de staat verpleeghuis wetten. Maar ze zijn ook misdaden. Krijgen een proces-verbaal naar het incident te documenteren op het minimum.

•  Zoek uit welke instantie in uw staat verpleeghuis inspecties omgaat. Meestal valt dit onder het State Department of Health. Verschillende toestanden worden georganiseerd op verschillende manieren. Soms wordt u gevraagd om een ​​verpleeghuis overtreding aan de provincie gezondheid afdeling te melden, en soms wordt u gevraagd om een ​​verpleeghuis overtreding op een andere afdeling te melden, zoals de afdeling van veroudering.

•  Phone uw klacht in met behulp van het agentschap klachtenlijn. Deze informatie is meestal op de website van het agentschap of kan worden verkregen door te bellen naar het hoofdnummer aan het agentschap. Klacht meldpunten van de gezondheid afdelingen zijn meestal bemand door professionals die hun baan het is om te helpen bij het officieel indienen van klachten.

•  E-mail klachten door het sturen van een email naar de juiste afdeling. Het e-mailadres dat u moet gebruiken om een ​​verpleeghuis overtreding te melden is genoteerd op de webpagina van de juiste rapportage agentschap.

•  Vul geen formulieren die verpleeghuis verzoek van de inspecteur. Er is mogelijk een officieel document dat u gevraagd in te vullen en te ondertekenen teneinde uw overtreding rapport compleet te maken zijn.