Hoe maak je een Nursing Home Bezoek

De meest barmhartige wat we kunnen doen bij een bezoek aan een verpleeghuis is om te onthouden dat elke bewoner is een belangrijk persoon die een lange volle leven heeft gewoond. We moeten ze omarmen net zoals we hebben voordat ze het huis om die relatie te houden bloeit.

Instructies

•  Bel en vragen hoe laat is handig voor u om voor een bezoek komen. Het personeel kan u voorzien van de beste tijden om te komen wanneer de bewoner is meer ontvankelijk voor bedrijf. Je zou niet willen maaltijden of andere regelmatig geplande gebeurtenissen te onderbreken. Als u wordt uitgenodigd tijdens de maaltijd te komen, verwachten te betalen voor uw maaltijd.

•  Knock voordat hun kamer. Schudden elkaar de hand en omarmen ze liefdevol.

•  Kijk verder dan hun lichamelijke beperkingen, verwarring of desoriëntatie. Eenvoudige, liefdevolle fysieke gebaren als die hun handen en kijken in hun ogen werkt goed. Je kunt waarschijnlijk al hun verhalen die ze graag vertellen herroepen, maar luister aandachtig, alsof het de eerste keer dat ze heb u verteld. Ze komen vaak tot leven, terwijl ze herinneren zich hun leven lang ervaringen.

•  Pronk met de kleinkinderen! Ze bieden vaak interessante gespreksonderwerpen. Plus, kinderen zijn vaak de meest vertederende gasten een inwoner kan hebben.

•  Breng langs hun favoriete muziek of films. Denk na over de activiteiten die zij voordat hij een inwoner van genoten. Probeer tot deze activiteiten op te nemen in uw bezoeken. Controleer met het personeel om te zien of huisdieren zijn toegestaan.

•  Deel foto's en homevideo's. Help ze brieven aan andere familieleden te bereiden. Deze dingen te doen zal helpen om de relatie te onderhouden met je geliefde en betrokken te houden in het gezinsleven evenementen.