Hoe maak je een Nursing Home Beoordelen

Vroeg of laat, kan er een tijd komen dat je nodig hebt om te beslissen of je gaat naar mama of papa of ander familielid te plaatsen in een verpleeghuis. Veel mensen weten niet wat te zoeken, of hoe je de kwaliteit van een verpleeghuis, wat essentieel is in het maken van een goede, verantwoorde beslissing te beoordelen.
Als je nog nooit een verpleeghuis eerder hebt bezocht, met alle middelen, doe dat dan nu. U kunt worden verrast. Voorbij zijn de dagen dat verpleeghuizen betekende verwaarlozing, eenzaamheid en eenzaamheid. De huidige verpleeghuizen zijn licht, vrolijk en goed bemand. Jaarlijkse inspecties verzekeren zowel bewoners en familieleden die kwaliteitsnormen worden nageleefd, of de inrichting kan ernstige gevolgen, met inbegrip van boetes en het afsluiten van een faciliteit worden geconfronteerd.
Leer hoe u een verpleeghuis te beoordelen, zodat u de beste 'home away from home' voor een geliefde familielid kan vinden.

Instructies

•  Ga naar het verpleeghuis dat u overweegt. Maak afspraken met de beheerder om te spreken, maar ook de tijd en moeite om de faciliteit op uw eigen bezoeken. Het eerste wat je moet zoeken is het al dan niet de plaats is schoon. Zijn de muren schoon? Worden de vloeren gereinigd en gepolijst? Ruikt het lekker?

•  Vraag of de faciliteit is Medicaid en Medicare gecertificeerd. Dit kan een groot verschil in uw vermogen om een ​​geliefde in een bepaalde faciliteit te plaatsen maken. Vraag of er een wachttijd voor de opnames. Zoek uit of de inrichting is het accepteren van nieuwe patiënten. Praat met de beheerder en vragen over hun procedures voor het personeel, medische noodgevallen en natuurramp of evacuatieplannen.

•  Zoek uit of de faciliteit is gecertificeerd en geaccrediteerd en geslaagd voor hun jaarlijkse inspectie. U kunt dit doen door het controleren van de CMS (zie bronnen hieronder).

•  Let op de bewoners. Hebben ze de inhoud verschijnen? Heeft personeel interactie met de bewoners of zijn ze aan hun lot overgelaten in hun kamers? Lopen de zalen. Kijk in de kamers. Doen ze verschijnen netjes en goed verzorgd? Kijken hoe lang het duurt personeel aan de oproep van verlichting te beantwoorden, of hoe het personeel zich gedraagt. Ze moeten vriendelijk en bereid om bewoners te helpen.

•  Neem een kijkje op de eetzaal, en indien mogelijk, te bezoeken tijdens de maaltijden om te zien wat er wordt geserveerd. Sommige faciliteiten zullen de bezoekers de mogelijkheid om een ​​maaltijd te kopen, dus dat doen als dat mogelijk is, zodat u de kwaliteit van het voedsel kan testen.

Hints

  • Wees niet bang om vragen te stellen. Als u niet de antwoorden die u zoekt te krijgen, op zoek naar een andere faciliteit.
  • Neem geen genoegen met de tweede beste. Maak geen veronderstellingen dat alleen maar omdat een faciliteit is open en bevolkt dat het is geaccrediteerd te maken. Neem de tijd om uit te vinden, zodat u problemen of problemen langs de lijn kan voorkomen.