Hoe maak je een Nursing Care Plan maken

Uw creatie van een verpleeghuis zorgplan volgt uw beoordeling van uw patiënt. Op dit punt, heb je de behoeften van uw patiënt geïdentificeerd en u kunt ze op te nemen in uw verpleegkundig zorgplan met het doel van de vergadering op korte en lange termijn de patiënt doelen. U krijgt de verpleegkundige zorgplan u maakt als een hulpmiddel om u te helpen bij uw patiënt evaluatie zorg gebruiken.

Instructies

•  Identificeer de patiënt de diagnose en neem het in overeenstemming met de North American Nursing Diagnosis Association (NANDA) normen. Noteer alle symptomen die de diagnose en andere subjectieve waarnemingen die de diagnose relevante ondersteunen.

•  Identificeer specifieke patient outcomes gebaseerd op de huidige status van de patiënt. Formuleer realistische lange en korte termijn uitkomst voor de patiënt. Deze uitkomsten moeten specifiek en realistisch zijn, en moet de data bevatten. Als het onduidelijk is hoe snel de patiënt zal herstellen, op te bouwen in meer tijd om de doelen te bereiken.

•  Overweeg en in relatie tot zijn lange en korte termijn doelen op te nemen mentale, emotionele en fysieke toestand van de patiënt, alsook de manier waarop je het zorgplan zal omzetten. Besteed speciale aandacht aan wanneer uw patiënt ontbreekt motivatie, ondersteuning en het moreel. Dit zal ervoor zorgen dat uw verpleegkundig zorgplan bevat de hele persoon en niet alleen de lichamelijke tekenen van ziekte of ziekte.

•  Definieer en een lijst van de specifieke maatregelen die moeten worden genomen door de zorg voor de patiënt team. Omvatten die medische, farmacologische, sociale, gedrags- en dieet van aard zijn. Zij moeten er rekening mee wie verantwoordelijk is om ze uit te voeren, en ze moeten worden in verband met data. Waar mogelijk zijn de patiënt in het zorgproces door middel van educatieve interventies.

•  delen van de verpleegkundige zorg plan met de patiënt, zijn familie en de andere leden van het zorgteam. Noteer elke objectieve en subjectieve vieringen die mogelijke uitkomst van de patiënt is van invloed op, en maak de nodige wijzigingen.

Hints

  • Maak de verpleegkundige zorg plan met als doel de vaststelling van een gezamenlijke inspanning van de kant van alle betrokken partijen: de patiënt, de familie en het medisch personeel. Dit zal zorgen voor meer succes patient outcomes.