Hoe maak je een Nurse Practitioner Family Clinic in Houston, Texas zoeken

Hoe maak je een Nurse Practitioner Family Clinic in Houston, Texas zoeken

Familie nurse practitioners zijn verpleegkundigen die extra opleiding in de diagnose en behandeling van aandoeningen die kinderen en volwassenen beïnvloeden. Nurse practitioners in Texas kan ook medicatie voorschrijven. In veel gevallen, ze maken deel uit van grotere familie gezondheid praktijken die artsen, verpleegkundigen, assistenten arts en andere medische professionals omvatten. Er zijn tal van familie nurse practitioners die deel uitmaken van grotere klinieken in de regio Houston.

Instructies

•  Kies uw prioriteiten. Bepaal wat het ziekenhuis aansluiting u wilt, samen met de vraag of u een man of een vrouw nurse practitioner liever en hoe groot van een kliniek of praktijk die u zou willen.

•  Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Veel bedrijven beschikken over lijsten van providers op hun websites; U kunt zoeken onder "Family Health", "Nurse Practitioners" of "Family Health Nurse Practitioners." Veel bedrijven kunt u zoeken een specifiek geografisch gebied. U kunt uw verzekeringsmaatschappij bellen en vragen een vertegenwoordiger voor een lijst.

Website •  Bezoek Healthline's, die familie nurse practitioners lijsten in de regio Houston bij naam. Het toont ook adressen, professionele graden en telefoonnummers. Als u klikt op de naam, zal je in staat zijn naar het ziekenhuis voorkeuren jaar van de arts in de praktijk zien en de naam en locatie van de kliniek of de groep van de beoefenaar.

•  Vergelijk lijst uw verzekeringsmaatschappij met de Healthline website. Uitsluiten geen namen die niet op beide lijsten.

•  Noteer de praktijk of kliniek namen die zijn op zowel de Healthline site en lijst van uw verzekeringsmaatschappij. Herzie uw prioriteiten uit stap één en wegstrepen alle praktijken of klinieken die niet overeenkomen met uw prioriteiten.

•  Roep de overige klinieken en praktijken. Vraag of je in kunt komen en een ontmoeting met de familie nurse practitioner. Wegstrepen elke klinieken of praktijken die niet vergaderingen uit uw lijst niet toestaan.

•  Maak een afspraak om te gaan om de resterende familie gezondheid klinieken. Heeft u een lijst met vragen klaar om te stellen tijdens deze benoemingen en bereid zijn om aantekeningen te maken. Ook aandacht besteden aan de manier waarop het personeel behandelt je, de netheid van de ruimte en het comfort van de wachtkamer.

•  Kies uw nieuwe familie gezondheid nurse practitioner op basis van de antwoorden op uw vragen en hoe je je voelde tijdens de afspraak.