Hoe maak je een Nurse Educator artikel Submit

Hoe maak je een Nurse Educator artikel Submit

Professionele verpleegkundige publicaties werven bijdragen en zijn blij met goed onderbouwde en gecomponeerd werk. Nursing tijdschriften voorkeur geschreven werk van verpleegkundigen, die verpleegkundige opvoeders maakt aanmerking medewerkers. Terwijl kleinere verpleging publicaties, zoals die door de staat verpleging verenigingen zetten publiceren van artikelen met tips en adviezen, grote verpleging tijdschriften zoek naar werk ondersteund door evidence-based onderzoek en case studies. Verpleegkundige opvoeders die zich bezighouden met het bevorderen van de verpleegkundige praktijk en wetenschap hebben de mogelijkheid om hun werk met collega's die kunnen profiteren van het te delen.

Instructies

•  Bezoek de website van de verpleegkundige tijdschriften of publicaties waar wil je artikel verschijnen. Vind de inzendingen pagina waarin de eisen van een artikel of manuscript. Geef je mening over deze eisen en controleer ze tegen je werken. Indien nodig, wijzigingen aan te brengen aan uw werk, zodat het in aanmerking komt.

•  Bekijk de lijst van toegestane onderwerpen voor publicaties die een te hebben. Bijvoorbeeld, de American Nurses Association houdt een lijst bij van de verpleging onderwerpen zij heeft gepubliceerd in en beschouwt binnen de reikwijdte van de print en online publicaties. Het accepteert manuscripten met betrekking tot deze onderwerpen.

•  Bekijk de website van het tijdschrift voor de naam van het juiste editor aan contact. E-mail of bel de redactie. Bieden de redactie een overzicht van uw artikel, in print of mondeling, met inbegrip van onderzoek u van plan te presenteren en de gevolgen daarvan. Heb onderzoeksmateriaal beschikbaar om te delen in de telefoon gesprekken.

•  Geef je mening over de planning van de indieningstermijnen voor elke publicatie die u overweegt. Heb je stuk bewerkt en beoordeeld voor de indiening in de tijd. Vraag andere verpleegkundige opvoeders, klinische verpleegkundigen of verpleegkundige onderzoekers je weten om je werk te beoordelen, aangezien de meeste verpleging tijdschriften collegiale toetsingen van artikelen voor hen te publiceren.

•  Controleer inzending beleid vermeld online. Voor kleinere publicaties, zoals die uit te zetten door de staat verpleging verenigingen en verpleging boards, bel of mail de redactie om te zien hoe ze liever hun inzendingen. Controleer om te zien of de publicaties vereisen materialen in aanvulling op het manuscript, zoals een bio of een financiële disclosure statement.

•  Stuur uw artikel per e-mail indien mogelijk. Als uw manuscript is alleen beschikbaar in gedrukte vorm, stuur het per post of koerier en follow-up door te mailen naar het indienen contact om ervoor te zorgen dat ze ontvangen.