Hoe maak je een niersteen Verjagen

Nierstenen zijn minuut zuur zout en minerale afzettingen. De zaak, dat maakt nierstenen zijn meestal verdund in de urine, maar als ze kristalliseren vormen ze een steen die passeert tijdens het urineren. Het passeren van een niersteen veroorzaakt normaal geen blijvende schade. Maar, kan dit proces zeer pijnlijk zijn en er zijn manieren te verjagen helpen of beweeg de steen door de urine spoor.

Instructies

•  Drink veel water, minstens 2 tot 3 liter per dag, en blijf fysiek actief. Volgens de Mayo Clinic, kan dit nuttig bij milde gevallen.

•  Beschouw schokgolflithotripsie buiten het lichaam. Deze procedure maakt gebruik van schokgolven de stenen breken in kleinere stukken die gemakkelijker te passen.

•  Operatief los of verwijder de niersteen. Percutane nephrolithotomy is een procedure waarbij een chirurg verwijdert de niersteen via een incisie aan de achterkant.

•  Snare de niersteen door het hebben van uw arts voert een ureteroscopic steen verwijderen. Hierbij klein instrument dat in de ureter en door de blaas wordt ingebracht.