Hoe maak je een niersteen passeren zonder Chirurgie

Nierstenen zijn een van de meest voorkomende en meest pijnlijke urologische aandoeningen. Het merendeel van de tijd dat ze worden doorgegeven zonder dat een arts direct toezicht, maar uitzonderingen zouden worden gemaakt wanneer u problemen ondervindt ondraaglijke pijn en braken. In het algemeen, zal uw arts u naar huis te sturen met een aantal instructies over hoe de steen aan te moedigen door te geven.

Instructies

•  Drink 8 tot 10 glazen water per dag. Dit is eigenlijk de gewone aanbeveling voor de dagelijkse inname van water. Het drinken van grote hoeveelheden water zal helpen spoelen de niersteen eruit en stop een ander van de vorming.

•  Urineren in een pot of door een zeef voor de komende drie dagen. Er zijn speciale filters te kopen voor dit doel. U moet uw niersteen naar de dokter te brengen, zodat het kan worden bestudeerd en een soort kan worden bepaald. Het kennen van de aard van de niersteen zal helpen uw arts u instructies over hoe men in de toekomst te voorkomen.

•  je pijn te verzachten door het nemen van over-the-counter pijnstillers, of uw arts kan iets tegen de pijn voorschrijven. Hoe dan neemt de medicatie volgens de aanwijzingen op het label.

•  Blijf in beweging. Oefening daadwerkelijk zal de niersteen te moedigen door te geven. Hoewel u misschien wilt in bed te liggen, zal rust het proces vertragen en verlengen van uw pijn.

Tips & Waarschuwingen

  • Als u problemen ondervindt extreme pijn, braken en / of koorts, raadpleeg dan onmiddellijk de dokter. Hij zal medicatie geven voor de pijn en mogelijk geven vloeistoffen intraveneus te helpen de niersteen pass.