Hoe maak je een niersteen Pass

Er is gezegd een niersteen is de meest pijnlijke ervaring van een mens kan naast de bevalling hebben. De niersteen pijn doet als het beweegt in de nieren en door je urologische systeem. Hoe sneller je het door te geven, hoe minder pijn je zult moeten doorstaan. Hoewel een aantal grote nierstenen medische behandeling nodig kan zijn om hen te helpen passeren, kunnen de meeste nierstenen worden doorgegeven thuis.

Instructies

•  Drink gedestilleerd water. Om de niersteen snel voorbij, moet je veel vocht om de urineproductie te stimuleren te drinken. Echter, leidingwater bevat bacteriën, metalen en andere verontreinigingen die daadwerkelijk kan verhogen de sedimentatie van de nierstenen. Gedestilleerd water spoelt nierstenen zonder ze groter.

•  Gebruik citroenen. Voeg een paar plakjes citroen aan elk glas water of andere drank je drinkt. Citroenen zijn rijk aan citroenzuur, dat helpt breken de niersteen op en helpt het door je systeem sneller bewegen.

•  Oefening. Oefening help voorkomt nierstenen omdat het helpt niet alleen het lichaam flush toxines die ze veroorzaken, maar het staat de niersteen sneller passeren om te bewegen. Het verhoogt ook je dorst, waardoor je meer water te drinken.

•  Verhoog je inname van citraten. Citraten voorkomen dat calcium uit te bouwen, die zal helpen uw niersteen niet in omvang toenemen voordat je het door te geven. Citraten worden gevonden in druiven, wortelen en sinaasappelen. De meest efficiënte manier om uw inname van citraten te verhogen is om druiven, wortel of sinaasappelsap drinken.

•  Giet je urine. Elke keer dat u de badkamer te gebruiken, gebruik dan een urine zeef om eventuele niersteen fragmenten die je voorbij te vangen. Hierdoor weet je de stenen gepasseerd en geeft uw arts een exemplaar van het type van nierstenen u produceren. Je arts kan u voorzien van een urine zeef en specimen cup.

Tips & Waarschuwingen

  • Ga naar een dokter als u denkt dat u een niersteen. Een arts loopt tests om te bevestigen dat u over een niersteen en bepaalt of je de steen van nature kan passeren of zullen medische behandeling nodig hebben.
  • Bier is een natuurlijk slijmoplossend en verhoogt de urineproductie. Het drinken van een biertje per dag terwijl het proberen om de niersteen passeren maakt het mogelijk om sneller te gaan.
  • Vermijd cafeïnehoudende en koolzuurhoudende dranken, terwijl u probeert om de niersteen passeren. Deze dranken uitdrogen u en uw urine productie te verlagen.