Hoe maak je een niersteen Pain Relief Comprimeren Zorg

Hoe maak je een niersteen Pain Relief Comprimeren Zorg

Aanbevolen door Dr Guillermo Asis, MD, dit niersteen pijn kompres is een lokale toepassing die u veel comfortabeler zal maken tijdens het wachten voor een niersteen te passen. Het maakt gebruik van de warmte en natuurlijke pijnstillende eigenschappen gember's te kalmeren wat kan worden tergend pijnlijke symptomen van het passeren van een steen. Vergeet niet om altijd contact op met uw arts als u denkt dat u een niersteen, en alleen wenden tot natuurlijke remedies wanneer niets anders gedaan kan worden. Meestal wachten is de enige behandeling voor nierstenen die pijnverlichting essentieel krijgen door de beproeving maakt.

Instructies

•  Vul een 8-qt. pot met water en plaats op een hoog vuur. Breng het water aan de kook.

•  Neem een stuk verse gemberwortel ter grootte van je handpalm en wikkel het in een stuk kaasdoek. Bind een touwtje om het doek, zodat het lijkt op een groot theezakje, en laat deze vervolgens in het water gedurende 2 tot 3 minuten.

•  Verlaag het vuur middelhoog en verwijder dan de gember uit het water door het opheffen van het uit met de string. Knijp de zak over het water, zodat het sap verzachte gemberwortel loopt terug in de pan. Het sap van deze gemberthee zal buitengewone niersteen pijn, mits goed voorbereid.

•  Haal de pan van het vuur en genieten van een schoon washandje in de hete gember-water. Verwijderen en goed uitwringen zodat het doek nat is, maar niet druipen. Zorg ervoor dat de doek niet te heet voor het aanbrengen op de huid, of je kan meer pijn krijgen in plaats van opluchting.

•  Leg de doek op je onderrug, waar ooit niersteen pijn het meest nodig is, en dek af met een stukje plastic, zoals huishoudfolie wrap of een kleine vuilniszak. Plaats een droge doek bovenop de plastic de gemberkompressen voltooien.

•  Laat de niersteen pijn kompres aan op de huid blijven totdat deze is afgekoeld, en herhaal de applicatie met hete gemberthee. Je kan de thee opwarmen, indien nodig. Herhaal de behandeling indien nodig, totdat de pijn afneemt of de niersteen is gepasseerd.

Hints

  • Als kaasdoek niet beschikbaar is, kunt u proberen met behulp van een schone koffiefilter om de gemberwortel wrap.
  • Je kan een vriend of familielid moet helpen de niersteen pijn kompres, maar het kan alleen worden gedaan indien nodig. Wees voorzichtig dat u zich niet brandt.
  • Raadpleeg een gekwalificeerde arts altijd bij de eerste tekenen van een niersteen. Deze behandeling wordt aanbevolen om te helpen verlichten van de pijn van het passeren van een niersteen, ooit een arts is gezien.