Hoe maak je een niersteen Los

Hoe maak je een niersteen Los

Mijn moeder leed met nierstenen. Zozeer zelfs, dat terug in de jaren 1950 toen ze wisten niet dat veel over de toestand, de arts verwijdert een van haar nieren. Moeder woonde al meer dan 40 jaar met één nier. Echter, het betekende het zijn extra voorzichtig als het ging om nierstenen. Ik zal je vertellen hoe je een niersteen te ontbinden.

Instructies

•  Nierstenen zijn kleine minerale afzettingen die vormen over een periode van tijd. Het begint meestal heel klein, maar heeft de neiging om te groeien over een periode van tijd, zo niet doorgespoeld ons lichaam systeem. Uroloog gevonden die nierstenen komen uit een grote storting van calcium of urinezuur in de urine. Het kan ook worden veroorzaakt door onvoldoende water in de nieren, die ons afval oplost. Mijn moeder vaak aanbevolen dat we drinken een liter water per dag. Nierstenen toont ook in verschillende maten en zijn bekend om variëren van 4 mm tot 7 mm. Als de steen is klein genoeg kan ontbinden op zichzelf als de persoon drinkt de juiste hoeveelheid vloeistof. Sommige stenen kan een operatie noodzakelijk zijn, omdat ze te groot zijn om weg te gaan door simpelweg het drinken van water of vloeistoffen op uw systeem te spoelen. In dit geval kunnen sommige uroloog kiezen om de trillingen techniek hoop de steen in kleinere stukken, zodat ze kunnen worden opgelost. De meest voorkomende niersteen is de calciumfosfaat stenen die meestal behandeld met vitamine C.

•  Los de Steen.

Om een ​​calcium niersteen te ontbinden, meng 1 kopje geconcentreerd citroensap met 1 liter water en drink het. Herhaal dit proces tweemaal per 24 uur. Als de steen is persistent, moet u contact opnemen met uw arts.

•  Voorkom nierstenen.

Nierstenen kunnen worden voorkomen door verhoging vloeistof en vitamine C inname. Probeer het drinken van fruit en groentesappen om je lichaam 's citraat verhogen. Citraat heeft de neiging om kalkafzetting te stoppen. Blijf weg van frisdranken en voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte.

•  Probeer het nemen van een goede B-complex vitamine supplement elke dag. Nierstenen zijn zeer pijnlijk. Maar dit is een natuurlijke manier van het oplossen van uw niersteen.

Tips & Waarschuwingen

  • Verschillende websites bieden informatie over hoe om nierstenen te ontbinden. Ik stelde de ene mijn moeder, want ik weet dat het werkt. Toegang tot de sites in de bron sectie hieronder voor andere voorstellen voor het verhelpen en ziektes te voorkomen.
  • Blijf uit de buurt van suikerhoudende voedingsmiddelen.