Hoe maak je een neurotransmitter Stop Van Misfiring

Hoe maak je een neurotransmitter Stop Van Misfiring

Neurotransmitters dragen elektrische ladingen heen en weer tussen de receptoren genaamd synapsen en zijn verantwoordelijk voor het bestuur van een breed scala aan functies, zoals stemmingswisselingen, energie, seksuele functie en zelfs de bewegingen van het lichaam. Wanneer receptoren beschadigd zijn, een proces dat van nature als je ouder gebeurt, neurotransmitters kan mislukken, iets van geheugenverlies tot epileptische aanvallen veroorzaken. U kunt waarschijnlijk niet alle neurotransmitter verwarring in het menselijk lichaam te stoppen, maar je kan in staat zijn om de incidentie te verminderen door het gebruik van bepaalde natuurlijke supplementen.

Instructies

•  Drink Ginkgo Biloba thee. Gebruikt in de Ayurveda en traditionele Chinese geneeskunde te helpen bestrijden leeftijd gerelateerde cognitieve stoornissen en de verbetering van het geheugen bij ouderen, is Ginkgo bewezen zeer gezond voor de neurotransmitter-functie van uw hersenen. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Neurobiology of Aging in augustus 2004, vonden de onderzoekers dat ginkgo in staat was om de overdracht van neurotransmitters tussen synapsen te verbeteren, een actie die de onderzoekers van mening is verantwoordelijk voor de kruiden mogelijkheid om het geheugen en cognitie te verbeteren.

•  Neem Saint John's Wort. Bekend als de kruiden antidepressivum in de alternatieve gezondheidszorg wereld, Sint-Janskruid is een kruid dat groeit in de hele noordelijk halfrond. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift CNS Drugs in 2003, bleek dat Sint Janskruid heeft ingrijpende effecten op de neurotransmitter transmissie. Het down-reguleert of drukt, de productie van stress-gerelateerde chemicaliën in de hersenen, terwijl up-reguleren of verhogen de niveaus van serotonine, een belangrijke neurotransmitter die verantwoordelijk zijn voor het bestuur stemming en andere mentale toestanden. Met meer beschikbare serotonine in de hersenen, is de kans op een miss-vuren van deze neurotransmitter verminderd.

•  supplement met choline. Ingedeeld in een van de B vitaminen, choline is een essentiële voedingsstof en de voorloper van de neurotransmitter acetylcholine. Acetylcholine speelt een integrale rol in neurotransmissie en is invoer voor de algemene functie van het centrale zenuwstelsel. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Epilepsy Research in januari 2002, bleek dat choline suppletie verminderd geheugenstoornissen veroorzaakt door epileptische aanvallen. Epileptische aanvallen en geheugenstoornissen daarmee verbonden zijn gekoppeld aan de misfirings van neurotransmitters.

Hints

  • Als u het nemen van eventuele medicijnen, overleg dan met uw arts of zorgverlener over de mogelijke contra-indicaties met een natuurlijke gezondheidsproducten.