Hoe maak je een Neti Pot een Closed-Mouth Breather zijn

Hoe maak je een Neti Pot een Closed-Mouth Breather zijn

Als je merkt dat je constant ademen door je mond, want je neus is ook gestopt up, met behulp van Neti Pot zal helpen reinigen van uw sinussen. De Neti Pot, gebaseerd op een klassiek India Ayurveda traditie, maakt gebruik van een zoutoplossing gedwongen door je neus doorgangen. Als je inademt in de lucht, je neus filtert vreemde deeltjes om het lichaam te beschermen tegen de ziekte. Te veel pollen of andere deeltjes kan leiden tot verhoogde irritatie in je sinussen, het blokkeren van uw gangen en het maken van de ademhaling bemoeilijkt. Door regelmatig gebruik van een Neti Pot, kan je je neus schoon.

Instructies

•  Los 1/4 theelepel. zout in 1 kopje warm water om een ​​zoutoplossing te maken. U wilt alleen warm water te gebruiken, niet kokend of koud water. Giet de oplossing in de pot een keer klaar.

•  Kantel je hoofd een beetje naar de zijkant en steek de tuit in je neus totdat het zorgt voor een mooie afsluiting. Je voorhoofd en de kin moeten zijn in de buurt van hetzelfde niveau, maar experimenteren met wat het meest comfortabel. U wilt dat de oplossing vrij van de ene neusgat door de andere, zodat de hoek hangt af van wat het beste werkt voor je hoofd.

•  Til de pot langzaam, zodat de oplossing stroomt in een neusgat. Op hetzelfde moment, adem regelmatig door je mond. Als dit juist gebeurt, zal de oplossing gaan in een neusgat en het andere uit. Als de oplossing uitmondt in je mond, kantel je voorhoofd naar voren meer totdat hij gaat gewoon door de neus.

•  Adem in en uit een paar keer, en gebruik een tissue om uit te blazen overtollig slijm. Herhaal het proces opnieuw voor het andere neusgat, met een volle kan oplossing voor elke zijde.

•  Snuit je neus na afloop, dan is het reinigen van de Neti Pot met warm water en zeep.