Hoe maak je een natuurlijke antiseptische Salve maken

Hoe maak je een natuurlijke antiseptische Salve maken

Natuurlijke kruiden zalven zijn een uitstekende huidverzorging behandeling, als ze kunnen kalmeren en te genezen huid, infectie en dubbel voorkomen als een aromatisch parfum of eau de cologne. Het maken van een natuurlijke antiseptische zalf is eenvoudig en gemakkelijk, en kan worden gebruikt om infecties te voorkomen, kan genezen droge, schrale huid en lippen of kan dagelijks gebruikt worden door mannen of vrouwen voor een lichte en natuurlijke geur.

Instructies

•  Combineer 2 oz. bijenwas, 3 oz. van zoete amandelolie, 1 oz. van jojoba olie en 1/2 oz. van koolzaadolie in een bain-marie. Verwarm de ingrediënten tot de bijenwas grondig gesmolten.

•  Laat het mengsel iets afkoelen en controleer de consistentie. Als u wilt dat uw zalf om een ​​beetje dikker, moet u het mengsel aan de dubbele boiler, opwarmen en voeg een beetje meer bijenwas. Als u wilt dat de zalf thinner zijn, eenvoudig toe te voegen een beetje meer amandelolie.

•  Laat het mengsel indikken om de gewenste consistentie en verwijder het uit de hitte, weer waardoor de ingrediënten iets afkoelen. Hoewel nog steeds warm, maar niet heet, voeg tien druppels patchouli essentiële olie, tien druppels Etherische olie van bergamot, tien druppels kamille essentiële olie en tien druppels eucalyptus essentiële olie. Alle bovengenoemde etherische oliën hebben sterke antiseptische eigenschappen en zacht aangenaam aroma.

•  Roer de ingrediënten goed en giet je natuurlijke antiseptische zalf in potjes, terwijl het nog warm is. Laat de zalf volledig afkoelen voordat het afdichten van de potten.

Hints

  • Als u liever een minder mint geur, kan je de eucalyptus met oranje en karwijzaad etherische olie te vervangen.
  • Naast het hebben van krachtige en natuurlijke antiseptische eigenschappen, kan je zalf gebruikt worden om droge en jeukende huid te kalmeren, toegepast op de nek en polsen voor een hemels parfum of eau de cologne of gebruikt als een helende lippenbalsem.