Hoe maak je een mini-beroerte behandelen

Hoewel een lichte beroerte begint met een aantal van dezelfde symptomen van een beroerte, is het geen reactie dezelfde soort slopende effecten. In feite is een mini-beroerte geen verlaten na-effecten.
Wezen, een mini-beroerte dient als waarschuwing aan een persoon die een meer ernstige beroerte zou kunnen zijn op de weg als veranderingen in levensstijl niet worden gemaakt. Er zijn een handvol van de manieren waarop mensen kunnen mini-beroertes te behandelen en maken zich minder gevoelig voor bewegingen in de toekomst.

Instructies

•  Wijzig de voeding. Een persoon die een mini-beroerte heeft ervaren kan de kans op het hebben van een ernstige beroerte of van het gevoel van de effecten van de mini-stoke door het eten van een gezonder dieet, dat is lager in cholesterol verlagen. Dit betekent dat het kappen van voedsel zoals boter, eieren en varkensvlees is een goed idee.

•  Stoppen met roken en de consumptie van alcohol te verminderen. Het beste is om het roken en het drinken helemaal omdat deze stoffen zet extra stress op het lichaam en kan leiden tot het niet goed functioneren stoppen.

•  Start een oefening regime. Uitoefenen is een goede behandeling voor een mini-beroerte, omdat het sterk de mogelijkheid van een mini-beroerte of een zware beroerte kan verminderen. Een goede cardiovasculaire workout kan stress, gewichtsverlies bevorderen en te houden cholesterolgehalte in het bloed onder controle. Zo lang als een arts heeft goedgekeurd, beginnen met kleine, eenvoudige jogt een paar dagen per week en werk je weg omhoog vanaf daar.

•  Afvallen. Obesitas of overgewicht is een factor die bijdraagt ​​tot een mini-beroerte. Een persoon die gewicht verliest door een dieet en het uitoefenen kan de kans dat hij of zij een beroerte zal lijden te verminderen.

•  Neem anticoagulantia of anti-bloedplaatjes. Deze medicijnen worden voorgeschreven door artsen om het risico van een mini-stroke.These geneesmiddelen verminderen worden gebruikt om bloed goed stroomt houden en vermindert de kans op bloedstolling.

•  Heb je al een angioplastiek procedure gedaan. Angioplastiek met stentplaatsing procedures worden uitgevoerd om het hart slagaders ontstoppen. Deze procedure wordt vaak aanbevolen voor mensen die niet gezond genoeg voor een operatie.

•  Blijf waakzaam te zijn. Worden vastgelegd om het gezond leven keuzes die je hebt gemaakt en het risico op een beroerte sterk zal afnemen.

Hints

  • Wees geduldig met jezelf. Het veranderen van een levensstijl die al jaren woont kan moeilijk zijn. Geef niet op als je slip op een doel.
  • Een persoon die een mini-beroerte heeft gehad gevoeliger is dat een andere. Wacht niet tot wijzigingen in uw levensstijl te maken of het te laat zou kunnen zijn.