Hoe maak je een Midlife Crisis Handle

Hoe maak je een Midlife Crisis Handle

Een midlife crisis is een mentale toestand die optreedt wanneer een man van in de jaren '40 of '50 ontwikkelt een paniekerig gevoel over zijn huidige levenssituatie. Hij kan krijgen in een diepe depressie tijdens een midlife crisis of beginnen met het maken impulsief en extravagante aankopen, zoals een sportwagen. Hier zijn een aantal manieren om een ​​midlife crisis te behandelen als het je overkomt.

Instructies

•  Praat met je partner of een onpartijdige partij over je gevoelens. Een stem geven aan de gevoelens die je ervaart, zul je beter over je situatie te voelen. Een echtgenoot of een vriend kan je helpen door deze moeilijke tijd in je leven werken.

•  Get behandeld voor eventuele seksuele problemen die je ervaart tijdens een midlife crisis. Erectiele disfunctie is een veel voorkomende gebeurtenis tijdens midlife. Praat met uw arts over een Viagara recept of sekstherapie.

•  Prioriteiten stellen dingen in je leven. Vele malen een midlife crisis wordt veroorzaakt omdat de man wordt overstelpt met zijn verplichtingen. Elimineer de onnodige verplichtingen en in plaats daarvan concentreren op de weinige dingen in je leven dat je onverdeelde aandacht verdient.

•  Aankoop gewenste items op een kleinere schaal. Als je echt wilt een item, omdat je voelt dat je hebt gemist op iets in je leven, een aankoop te doen, maar houd het redelijk. Bijvoorbeeld, in plaats van beschietingen uit het geld voor een jacht, kijken naar hoeveel het zou kosten om een ​​kleinere boot te kopen.

•  Focus op de goede dingen in je leven. In plaats van steeds geobsedeerd door wat je niet hebt, kijk naar je vrouw, huis, kinderen en vrienden met een nieuwe waardering.

Hints

  • Vrouwen kunnen ook last hebben van een midlife crisis; het is gewoon meer waarschijnlijk bij een man.
  • Leren stress management technieken kunnen ook helpen een persoon omgaan met een midlife crisis. Technieken omvatten diepe ademhaling en meditatie.