Hoe maak je een middenvoet Stress Fracture Behandel

Een middenvoetsbeentje stressfractuur is een breuk vast in een van de middenvoetsbeentjes --- de lange botten op de bovenkant van de voet. Deze types van fracturen worden meestal veroorzaakt door repetitieve stress, meestal van sportieve activiteiten zoals hardlopen en basketbal. Hoewel niet zo ernstig als een gebroken been, kan een middenvoetsbeentje stressfractuur pijnlijk zijn en moet met zorg worden behandeld. Leer hoe je een middenvoetsbeentje stressfractuur te behandelen, zodat je zo snel mogelijk kan genezen.

Instructies

Hoe maak je een middenvoet Stress Fracture Behandel

•  Blijf je voeten. Vermijd alle gewicht-dragende oefening voor zes tot acht weken en alle onnodige lopen of staan. Deze rust zal uw stressfractuur tijd om goed te genezen geven.

2 Breng een over-the-counter steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID, zoals ibuprofen. NSAIDs kunnen helpen verminderen de pijn en ontsteking geassocieerd met een spanningsbreuk. Volg de instructies voor de dosering op het etiket.

•  Breng ijs --- een pak ijs, een zak ijs of zelfs een pakket van diepvriesgroenten --- naar het middenvoetsbeentje stressfractuur. Gebruik een handdoek om het ijs om de huid te beschermen, en gelden voor 15 tot 20 minuten per keer meerdere malen gedurende de dag om te helpen verlichten zwelling.

•  Haal enige steun. Draag ondersteunende schoenen, zoals hardloopschoenen of andere sportschoenen, om steun aan uw voeten te bieden en te voorkomen dat verergert het middenvoetsbeentje stressfractuur. Je arts kan aanbevelen dat je draagt ​​een ondersteuning boot te helpen stabiliseren de voet en het voorkomen van verdere schade.

•  Ga naar uw arts. Als je toestand niet verbetert in een paar weken, raadpleeg dan uw arts om verdere opties voor de behandeling van uw middenvoetsbeentje stressfractuur bespreken.

Hints

  • Arts raadplegen, bij voorkeur een pedicure, om de aanwezigheid van een spanningsbreuk de beste behandelingsopties bevestigen en vast.