Hoe maak je een medische kaart te krijgen op de Leeftijd van 17

Hoe maak je een medische kaart te krijgen op de Leeftijd van 17

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, het hebben van een ziektekostenverzekering verbetert de prestaties van een kind op school. Studies hebben aangetoond verbetering in de academische scores en schoolbezoek tarieven onder onverzekerde kinderen die dekking te krijgen. Maar één op de vijf kinderen blijft onverzekerd. De recente betaalbare zorg Act heeft ziektekostenverzekering opties voor de kinderen, maar ook tot nieuwe initiatieven uitgebreid. Als je bent 17 jaar oud en hebben geen medische verzekering, zijn er opties voor u beschikbaar.

Instructies

•  Breng voor afhankelijke dekking in het kader van je ouders ziektekostenverzekering plan. De Affordable Care Act laat jonge volwassenen om te verblijven op het plan van hun ouders tot ze 26 jaar oud. Er is niet langer een vereiste voor de kinderen te wonen bij hun ouders om zich te kwalificeren. De wet garandeert ook dat kinderen onder de 19 niet kan worden ontzegd omdat de dekking van reeds bestaande voorwaarden.

•  Ga naar uw lokale kantoor county bijstand en gelden voor Medicaid. Medicaid is een toestand toegediend programma voor mensen met een laag inkomen. Elke staat stelt zijn eigen inkomensgrenzen en in aanmerking te komen richtlijnen. Echter, de meeste staten leveren dekking voor kinderen onder de 21 jaar oud. U kunt naar het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services website voor meer informatie over het programma van elke staat.

•  dekking aanvragen door de Children's Health Insurance Program. CHIP biedt gratis of goedkope ziektekostenverzekering voor kinderen en tieners door leeftijd 19. CHIP is beschikbaar in elke staat, hoewel de details van het programma en de inkomensgrenzen kunnen variëren. U kunt contact opnemen met uw staat de menselijke diensten agentschap CHIP vragen. U kunt ook het nationale nummer op 1-877-KIDS NU te worden aangesloten op iemand uit uw staat te bellen.