Hoe maak je een medische kaart recensie

Hoe maak je een medische kaart recensie

Een verkeerd gecodeerde facturering noot in een medische kaart kan uw organisatie van de gezondheidszorg kosten veel geld. Het uitvoeren van medische grafiek reviews houdt u voldoet aan de federale gezondheidszorg regelgeving door u in staat te herkennen en corrigeren van fouten en omissies voordat de federale accountants ze vangen. In de praktijk van de gezondheidszorg, zijn medische grafieken beoordeeld voor kwaliteitsborging. De recensent of auditor evalueert registers om ervoor te zorgen dat de verleende diensten nauwkeurig zijn gecodeerd, nauwkeurig en dat de behandeling die de patiënt geschikt is voor zijn diagnose is gefactureerd.

Instructies

•  Plan uw medische grafiek beoordeling. Identificeer de focus en wat je wilt leren door middel van uw audit. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg herzien medische grafieken voor een verscheidenheid van redenen, en het doel u te identificeren kunt u specifieke informatie te richten in de grafiek, maar ook zorgen voor een geschikt instrument voor het vastleggen van kwantitatieve gegevens tijdens uw beoordeling. Een medische grafiek beoordeling voor het coderen van nauwkeurigheid garandeert een andere benadering dan die van een beoordeling voor een goede dienstverlening.

•  Ontwikkel uw audit tool op een computer spreadsheet. Naar een medisch dossier herzien moet u een hulpmiddel dat u wordt gevraagd om te zoeken naar specifieke stukjes informatie gebruiken. De aanwijzingen staan ​​bekend als controle-id's of vragen, en zijn gebaseerd op de gezondheidszorg industrie prestatiemaatstaven zoals gecreëerd door de staat en federale afdelingen gezondheid. Maak een ja / nee-kolom op de audit instrument spreadsheet, zodat elke vraag kwantitatief kunnen worden beantwoord door het controleren van de "ja" of "nee" kolom. De Health Plan Employer Data- en Informatie Set (HEDIS) is de meest voorkomende set van prestatie-indicatoren die beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg gebruiken om hun controle-instrumenten op te baseren.

•  Bepaal uw patiëntenpopulatie. Als u het uitvoeren van een review op patiënten die een bepaald medicijn te nemen, moet u een query om te weten welke patiënt grafieken te trekken voor de audit uit te voeren. Komen met een geschikte steekproefomvang voor uw beoordeling.

•  Bestudeer de medische kaart. Neem een ​​paar minuten om vertrouwd te raken met waar bepaalde informatie is in de grafiek. Medische grafieken slaan een heleboel informatie voor de patiënt, zoals hun medische geschiedenis, assessments, verzekeringsgegevens en recept lijsten. Uw audit zal soepeler en sneller zijn als je weet waar je de informatie die je zoekt te vinden.

•  Laat uw audit tool met u als u de medische kaart te herzien. Lees de identifiers van de audit instrument en zoeken naar de informatie in het record. Wees grondig in uw beoordeling, omdat het mogelijk is om documenten te worden verkeerd gearchiveerd in een grafiek.

•  Verzamel de gegevens en een samenvatting van uw bevindingen. Kom met een score voor uw medische controle op basis van de resultaten. Analyseer de score te bepalen hoe compliant of bij incorrect de grafieken zijn. Een lage score op een medische kaart beoordeling betekent dat kwaliteitsverbetering inspanningen in orde zijn.

Hints

  • Medische grafiek beoordelingen worden doorgaans uitgevoerd door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die een bepaalde set referenties, zoals verpleegkundigen of professionele programmeurs bezitten.