Hoe maak je een medische kaart in Colorado Get

Hoe maak je een medische kaart in Colorado Get

Colorado is een van de 15 staten die het gebruik van marihuana voor medicinale redenen toelaat. In 2000, 54 procent van de Colorado kiezers keurde een maatregel waarmee de bewoners van de staat om een ​​aanvraag voor een medische marihuana kaart. Kaarten worden uitgegeven door het Ministerie van Colorado van Volksgezondheid en Milieu, en de kandidaten moeten verschillende stappen ter goedkeuring voor te volgen.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts over de vraag of marihuana uw gediagnosticeerd invaliderende aandoening zal helpen. Colorado wet staat het gebruik van marihuana voor de behandeling van kanker, glaucoom en immunodeficiëntievirussen. Andere omstandigheden die kunnen profiteren van het gebruik van marihuana zijn die ernstige pijn, misselijkheid of epileptische aanvallen veroorzaken.

•  Zorg voor schriftelijke documentatie van uw arts. Deze documentatie moet uw medische diagnose en het advies van uw arts dat u zou kunnen profiteren van het gebruik van marihuana bevatten. Artsen kunnen de arts certificering formulier dat door de staat Colorado gebruiken of ze kunnen delen van uw medische gegevens te verstrekken als documentatie. Zorg ervoor dat uw arts heeft een vergunning om geneeskunde uit te oefenen in de staat Colorado en dat hij beschikt over een actuele vergunning van de Drug Enforcement Agency.

•  Download een medische marihuana register aanvraagformulier van het Ministerie van Colorado van Volksgezondheid en Milieu website. Sommige professionele zorgverleners hebben ook formulieren beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf dat uw zorgverlener beheert en zien of het biedt medische marihuana toepassing hulp.

•  Vul het aanvraagformulier. Schrijf leesbaar en zijn reserve-kopieën bij de hand voor het geval dat je een fout maakt. Doorhaling van informatie of het gebruik van White Out zal de aanvraag ongeldig. Je moet invullen van alle onderdelen van het aanvraagformulier. Echter, kunt u zich afmelden voor de sectie "provider" als u niet beschikt over een professionele zorgverlener. Ondertekenen en dateren van de toepassing in de voorkant van een notaris en hebben het document notariële.

•  Sluit een gemakkelijk af te lezen kopie van de licentie van uw Colorado bestuurder. Voeg een kopie van de licentie van uw zorgverlener bestuurder ook, als je een verzorger.

•  Mail uw aanvraag. Zorg ervoor dat u een cheque of postwissel voor de $ 90 kosten van de aanvraag mee te sturen. Stuur alle materialen om het adres van de toepassing. Uw aanvraag wordt binnen 30 dagen. Binnen vijf dagen na beoordeling zal je een kaart of een bericht van afwijzing worden uitgegeven.

Hints

  • Wanneer mailen van uw aanvraag, hoeft de aanvraag niet meesturen voor meer dan een persoon. Terwijl uw zorgverlener kan u helpen met het invullen van de formulieren, moet u de formulieren zelf te leggen. Alle informatie moet worden verstuurd op hetzelfde moment in dezelfde enveloppe.
  • Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met de behandeling.