Hoe maak je een medische kaart in Alton, Illinois Get


Illinois medische kaarten zijn beschikbaar voor burgers die zich niet kunnen veroorloven de gezondheidszorg te helpen. Hoewel toegediend via Illinois Department of Healthcare and Family Services, moeten de aanvragen worden ingediend via het Department of Human Services in Oost Alton. Om in aanmerking te komen voor een medische kaart, moet u zwanger te zijn, hebben kinderen onder de 19 jaar oud, blind zijn, een handicap, of meer dan 65 jaar oud. Volwassenen moeten voldoen aan bepaalde financiële eisen en zijn Amerikaanse burgers. Toepassingen kunnen online of in persoon worden gedaan aan de East Alton Department of Human Services kantoor op 608 West Saint Louis Avenue.

Instructies

•  Ga naar de Illinois Department of Human Services website (www.dhs.state.il.us). Klik op "Apply voor SNAP (voedselbonnen), Medische en uitkeringen" op de bovenste rechterkant van de homepage.

•  Klik op "Info over Online toepassen." Het verzamelen van de vereiste documenten die nodig zijn om het invullen van uw aanvraag. U moet een identiteitsbewijs, zoals een rijbewijs, en een bewijs van adres. U moet sofinummers te bieden voor alle leden van het huishouden en documenteren van uw maandelijkse inkomen en uw huisvesting en energiekosten.

•  Klik op "Start My Application." Vul uw e-mailadres in en selecteer een wachtwoord. Indien u wenst, selecteer een beveiligingsvraag en voer het antwoord. Dit zal u helpen om uw wachtwoord op te halen als u het vergeet. Klik op "Create New Application." U krijgt een "huishoudelijke ID" nummer. Schrijf dit op en bewaar het op een veilige plaats. Dit zal nodig zijn als u uw aanvraag moet slaan en terug te keren naar het op een later tijdstip.

•  Selecteer "Log in en begin mijn toepassing." Voer het huishouden ID-nummer dat werd gegeven aan u en het wachtwoord die u hebt gemaakt in stap 3. Klik op 'Verzenden'.

•  Voer uw persoonlijke en adresgegevens in de applicatie. Klik op "Next". Voer alle aanvragers in uw huishouden, met inbegrip van kinderen, met inbegrip van sofi-nummers (of de datum van een sofi-nummer is aangevraagd) en geboortedata. Klik op "Next".

•  Voer het inkomen informatie, inclusief eventuele kinderbijslag betalingen die door alle leden van het huishouden worden ontvangen. Klik op "Next". Voer het bedrag in het huishouden besteedt maandelijks aan huur of huis betalingen, nutsbedrijven en huishoudelijke uitgaven. Klik op "Next".

•  Voer uw zorgverzekering, indien van toepassing, en de premies die worden uitgekeerd. Als u niet beschikt over een ziektekostenverzekering, selecteer "geen." Klik op "Next".

•  Controleer uw toepassing en controleer of deze is nauwkeurig ingevuld. Klik op het vakje om "Erken Uw rechten en verantwoordelijkheden 'en klik op' Verzenden '.