Hoe maak je een Medigap Plan Get

Hoe maak je een Medigap Plan Get

Amerikanen ouder dan 65 jaar hebben toegang tot de ziektekostenverzekering via Medicare, een federaal gefinancierd verzekering programma. Terwijl Medicare delen A en B bieden standaard arts en ziekenhuis dekking, zijn er enkele dingen die Medicare is niet van toepassing. Sommige Medicare begunstigden kiezen om een ​​Medicare Supplement te kopen, of Medigap, van plan om te betalen voor een deel van de kosten dat Medicare is niet van toepassing, zoals co-betalingen en eigen risico. Verschillende types van Medigap beleid beschikbaar zijn, elk met verschillende kosten en niveaus van dekking. De aanschaf van een plan vereist dat u weet dat uw budget en het niveau van de dekking die u nodig hebt.

Instructies

•  Bezoek de website Medicare. Zweven over de "Resource Locator" op de bovenkant van de pagina naar een drop-down menu te onthullen. Klik op "Medigap beleid" in het menu.

•  Vul de vragenlijst over de Medigap Policy Zoek pagina. Voer uw postcode en gezondheidstoestand, en kies voor "Nee" als je niet al een Medigap beleid. Klik op Doorgaan.

•  Vergelijk de beleidslijnen die beschikbaar zijn in uw regio. De grafiek biedt basisinformatie over kosten en baten. Klik op de link voor het beleid dat u geïnteresseerd bent in voor meer details bent.

•  Klik op de link naar de bedrijven die het beleid dat u wilt in uw omgeving te bieden, en dan op de individuele onderneming. De Medicare site zal je naar de website van verzekeringsmaatschappij.

•  Neem contact op met de verzekeringsmaatschappij rechtstreeks via de contactgegevens op hun website. Sommige verzekeringsmaatschappijen zal u helpen via de telefoon, terwijl anderen een afspraak te zullen stellen om een ​​agent te ontmoeten met u te gaan over uw verzekering opties.

•  Vul het aanvraagformulier voor de verzekering van uw keuze. Als u zich inschrijft tijdens uw open inschrijving periode, kan de verzekeringsmaatschappij niet afnemen uw aanvraag. Als je buiten de open inschrijving periode, kan uw aanvraag worden onderworpen aan het overnemen, wat betekent dat het bedrijf u kan afwijzen of meer in rekening brengen voor het beleid.

•  Aankoop van het beleid in overeenstemming met het bedrijfsbeleid. Sommige bedrijven factureren maandelijks, terwijl anderen vragen driemaandelijkse betalingen.

Hints

  • In het algemeen begint je open inschrijving periode waarin u 65 wordt en inschrijven in Medicare Part B. U kunt zich inschrijven in Medicare Part B begint drie maanden voordat u 65 jaar en vier maanden na je verjaardag.