Hoe maak je een Medigap beleid voor uw Medicare Plan Pick

Hoe maak je een Medigap beleid voor uw Medicare Plan Pick

Medigap beleid dicht gaten achtergelaten door Medicare Part A hospitalisatieverzekering en deel B ziektekostenverzekering. Deze beleidsregels hebben betrekking op de Medicare Part A coinsurance vergoedingen en Medicare Part B copayment. Medicare ontvangers - 65-plussers of mensen die Medicare ontvangen vanwege een handicap - moeten alle copayments, eigen risico en coinsurance kosten niet gedekt door Medicare te betalen. Out-of-pocket kosten ravage kan aanrichten op uw maandelijkse budget zonder extra hulp. Inzicht in de plannen, kosten en prijzen helpt u een plan te kiezen dat past bij uw budget.

Plannen

Particuliere verzekeringsmaatschappijen kunnen 10 Medicare-goedgekeurde Medigap beleid bestempeld Plan A tot en met D, F, G en K te bieden via N. Elk plan heeft betrekking op 100 procent van Medicare Part Een ziekenhuis coinsurance en maximaal 365 ziekenhuisverblijf dagen na Medicare dekking eindigt. Elk plan voorziet in 50 tot 100 procent van deel A hospice copay en co-assurantie, Medicare Part B 20 procent co-pay en coinsurance vergoedingen, en de eerste drie pinten transfusie bloed. Deze plannen zijn niet beschikbaar in alle staten. Massachusetts, Minnesota en Wisconsin bieden verschillende Medigap plannen. Neem contact op met een staat verzekering afdeling voor meer informatie.

Out-of-pocket kosten

Sommige plannen rekenen verplichte out-of-pocket kosten voor volledige verzekering voordelen te starten. Bijvoorbeeld, Plan F heeft een verplichte $ 2070 aftrekbaar voor medische diensten, plus een $ 250 aftrekbaar voor buitenlandse reizen noodgevallen. Plannen K en L hebben verplichte out-of-pocket kosten van $ 4660 en $ 2330 voor 2012, respectievelijk. Zodra je aan de limiet out-of-pocket, beide plannen voor 100 procent van de medische kosten voor de rest van het jaar. Plan K betaalt 50 procent van Medicare delen A en B copayments, coinsurance en bloedtransfusie kosten voordat je aan de dop out-of-pocket.

Prijsstelling

Hoewel de federale overheid mandateert Medigap dekking, verzekeringsmaatschappijen premium prijzen. In het algemeen, bedrijven maken gebruik van drie fundamentele pricing methoden. Bereikte leeftijd premies te verhogen als je ouder wordt en kan duur geworden. Kwestie leeftijd premies kunt u een plan op basis van uw leeftijd te kopen op het moment van aankoop. Oudere klanten krijgen hogere tarieven, maar eenmaal gekocht, blijven de premies vast. -Gemeenschap beoordeeld of geen leeftijdsclassificatie premies zijn dezelfde voor alle klanten onder hetzelfde plan brief, ongeacht de leeftijd. Prijzen zijn onderhevig aan te verhogen op basis van de inflatie, Medicare premie veranderingen, copayment en coinsurance toeneemt.

Medicare Select

Medicare Select is een managed care Medigap plan. U kunt Medicare Selecteer een plan te kopen bij een van de 10 gestandaardiseerde plannen. Selecteer plannen bieden dezelfde voordelen als een traditionele Medigap plan met een uitzondering. Onder een managed care plan, moet u zorg ontvangt van een in-provider om te genieten van de voordelen. Normaal gesproken, in-netwerk providers rekenen lagere servicekosten, waardoor dit plan beter betaalbaar dan een standaard Medigap plan.

Medicare Advantage

Medicare Advantage of Medicare Part C is geen Medigap plan. Het is een managed care plan aangeboden door Medicare-erkende particuliere verzekeringsmaatschappijen. Alle Advantage plannen moeten bieden Medicare Part A en B-dekking. De meeste plannen omvatten ook Medicare Part D voorgeschreven dekking. Medigap functies als aanvulling op Medicare, terwijl Medicare Advantage is een gebundelde plan dat Medicare Part A en B en soms deel D dekking omvat. Als u zich inschrijft voor een Advantage plan, kunt u een Medigap beleid niet aan te schaffen.

Hints

  • Verschillende standaard Medigap plannen zijn beschikbaar voor u als u in Minnesota en Wisconsin of Massachusetts woont, dus contact op met uw staat verzekering afdeling voor meer informatie